Kızla merhaba kaynanamla son dönemler felaket sıkıntılıyız yılan gibi laf sokmalar kocamı benden kıskananlar ne desen var şimdiye kadar büyüktür saygımı bozmim dedim ama artık ayağını çok uzattı oğluyla vurmak istiyorum onu haddini bilmesi için. Eşim 1.5 aydır yok iş için 1 hafta sonra gelecek onu baştan çıkararak annesini resmen unutsun istiyorum bi süreliğine tabi haddini öğrenene kadar. Ne yapim kızlar eşime nasıl davranayım ne yapayım da hem kaynanam kudursun hem de eşim benden başka birşey görmesin?

35mona bol ilgi cilve seks eee sonra yine annesi aklına gelecek yada kaynanan arayacak özel anınızda yani bu durumda eşinle konuşup tüm hayattan soyutlanmak istediğinizi anlatın. İnterneti telefonu kapatın birbirinize odaklanın onun dışında kv her türlü ulaşır gelir

SuVeAtes yani arasın ama eşim oralı olmasın. Bide sürekli oraya gidip kalalım diyo buna engel olmak istiyorum

@35mona valla anası aradığında 👅👅👅anladın sen 😂😉 yapmaya başla o konuşamaz zaten 😁 işim var der kapatır

asena_hatunn sorma ya sanki yarın öbür gün bizde kaynana olmuyacakmiyiz yada ne olacağımızin garantisi Yokken insanların böyle kibirli davranmalari çok yersiz konuyu bilmiyoruz tabi ama bence bana göre çok çirkin bir şey

ikiprensesannes ben eğer gelinime karşı böyle kinli düşman gibi olursam o da bana yapsın aynısını. Bilmeden etmeden konuşuyorsunuz

35mona ne yaparsan yaparsin ne yaşadığını bilemeyiz ama bu üslûp iğrenç ötesi ne dediğinizin farkındamisiniz

35mona bi tatile çıkın ama kayninvalideni neden kıskandırasın onu anlamadım