Kızla merhaba kaynanamla son dönemler felaket sıkıntılıyız yılan gibi laf sokmalar kocamı benden kıskananlar ne desen var şimdiye kadar büyüktür saygımı bozmim dedim ama artık ayağını çok uzattı oğluyla vurmak istiyorum onu haddini bilmesi için. Eşim 1.5 aydır yok iş için 1 hafta sonra gelecek onu baştan çıkararak annesini resmen unutsun istiyorum bi süreliğine tabi haddini öğrenene kadar. Ne yapim kızlar eşime nasıl davranayım ne yapayım da hem kaynanam kudursun hem de eşim benden başka birşey görmesin?
Kaynanadan kendi silahı ile intikam alma (sex)
35mona ne alaka şimdi adamı kudurtunca annesini nasıl unutacak 🙄
35mona kaynana : ben ne alaka hdhddh
Esini nasıl onunla vuracaksın istersn yatak videoları at kudrsun çatlasın esnin üstüne bal dok yala dur ara görüntülü hdjdhdj
asena_hatunn tövbe tövbe Allah affetsin çok güldüm 😂😂
ikiprensesannes iyi dedm annesini kıskandırmak nedir ne saçmalık lo😂
asena_hatunn sorma ya sanki yarın öbür gün bizde kaynana olmuyacakmiyiz yada ne olacağımızin garantisi Yokken insanların böyle kibirli davranmalari çok yersiz konuyu bilmiyoruz tabi ama bence bana göre çok çirkin bir şey
ikiprensesannes ben eğer gelinime karşı böyle kinli düşman gibi olursam o da bana yapsın aynısını. Bilmeden etmeden konuşuyorsunuz
ikiprensesannes iğrenç bişey 🤮🤮
35mona ne yaparsan yaparsin ne yaşadığını bilemeyiz ama bu üslûp iğrenç ötesi ne dediğinizin farkındamisiniz
asena_hatunn kesinlikle
- Düzenlendi
asena_hatunn tövbe tövbe 🤣