• +18
  • Koca kıtlığı yaşıyorum

Kızlar bilem bilir beni eşim şehir dışına gideli iki ay oldu artık dayanamıyorum gelecem dedi ayın 22 sine bilet kesmişti cumartesi yani ama mmalesef hava şartlarından dolayı uçak iki günle aktarma olmuş. O da iptal edip otobüs ile gelecem diyor bende yok gelme havalar düzelince kesersin dedim biletini malum otobüslede yollar çok tehlikelidir şimdi. İkimizde yandık bittik gerçekten gelsede rahatlasak iyiyce çünkü ikimizde sekse çok düşkünüz dayanamıyoruz. Bana çok düşkün uzakta olunca kendi kendini rahatlatmaz etsede sıklıkla yapmaz beni arar rahatlat der. Sıkıldım tabi artık canlı canlı yapmak istiyorum ☹️☹️🍆🍑

Kötü bir durum umarım en yakın zamanda kavuşursunuz :(((

basakhslr umarım yaa gerçekten çok sıkıldım artık birde gebelikte olunca ayrı bişey zatennnnn

bossmom yani bilmiyorum gebelikte ayrı azgınlık mı oluyor ama ben hep kuduruk olduğum için gebeyken hiç farklı bişey görmedim kendimde😅😅😅😅

basakhslr gebelik başlarımda olmadı hatta tiksinme vardı ilişkiye girmek istemiyordum ama şuanlık düzeldim azgınlığım var ama kocam yok 🥲🥲

bossmom umarım en yakın zamanda kavuşursun canım 😊 hamileliğine ne kadar kaldı bilmiyorum ama doğumun kolaylaşsın diye sık sık yapılmalı ben öyle yaptım son güne kadar hemen hergün yapardım 🤣

bossmom az kalmış. Geldiğinde bırakma gitsin sana lazım oluyor çünkü 😂

Biyiklim bir daha bırakmayı düşünmüyorum 😅🤭

tazeann benim yaram derin 😅😅 diğer arkdaşın bence değil

bossmom kız dağ başımı çalıştığı yer, 2-3 haftada bir gidip 2-3 gün otelde kalsaydınız mükemmel olurdu 2 ay fazla fazla uzun. Zaman bitmiş zaten ama sonrasında böyle birşey olursa hem size de farklı yer görmek değişiklik iyi gelir, evde oturup bekleyeceğine atla git