kızlar merhaba eşim tam boşalırken bi anda kondom patladı ve spermi olduğu gibi içime aktı. apar topar temizledim eğildim yıkadım vs. ama içimde bi şüphe var yeni evli olduğumuz için çocuk şuan düşünmüyoruz L daha önce hiç kullanmadım bu ertesi gün haplarından ne almam lazım bilmiyorum yardımcı olurmusunuzL
condom kazası..
MinikKelebek çok geçmiş olsun valla insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden😂 ella al eczaneden hemen
MinikKelebek Ertesi gün hapı olarak ella var çok önceden bir kere kullanmıştım ben işe yaramıştı canım
Citlembik yaa sorma cidden hiç tahmin bile etmezdm 🥲
huysuz_panda ya ben daha önce hiç kullanmadım internette tekli olarak satıldığı yazıyo normal bildiğimz ilaçlar gibi değilmiş öylemi
Her zaman kullanmanızı önermezler bende 3 senedir evliyim 2 kere kullandım tekli satılır en iyisi ella zaten alıp direk içiyorsun sadece bazen sonraki ay reglinde sıkıntı olabilir ama benim bir kere oldu diğerinde olmadı mesela kahverengi lekelenmeler falan olmuştu kanama yerine onun harici sıkıntı olmaz
MinikKelebek Evet tekli olarak satılıyor 1 tane içiyorsunuz zaten ama geciktirmeden alın bence
MinikKelebek 🙈🤣 Benimde aynısı başıma gelmişti eczaneden ella almıştım engelledi gebeliği neyseki sende hiç bekleme bence
huysuz_panda çok teşekkürler alicam bundan kesin. bide kac gün içinde almam lazım acaba bugün değilde yarın alabilirim
toprak_ana teşekkür ederim bazı konularda görmüştüm ertesi gün hapı alanlar bikaç gün sonra regl olmuşlar bu gebeliğin olmadığını gösteriyor sanırım?
MinikKelebek ella al iç hatta 2 tane al bi tane yedek bulunsun ne olur ne olmaz
MinikKelebek Ella 5 güne kadar yumurtlamayı erteliyor diğer markalardaki ertesi gün haplarını hiç bilmiyorum ama bana eczacım en iyisi ella demişti
MinikKelebek O kişiden kişiye değişen bir durum bence. Aynı dönemde yakın bir arkadaşımda şüphelenip ella almıştı mesela onda hafif kahverengi lekelenme olmuştu regl günüde 1 2 gün gecikmişti ama benim hiç reglim gecikmedi ikimizde hamile kalmadık
MinikKelebek ertesi gün haplarını sık kullanımı hormonlarda sorun oluyor diye duymuştum
Athena Diğerlerini bilmiyorum ama ella da öyle bir durum yok doğurganlığa bir zararı yok zaten baş ağrısı ilacı olmadığı içinde acil durum hapı gibi düşünebilirsiniz, gerektiğinde kullanıyorsunuz
MinikKelebek ella içebilirsin