minikooo Tytyt yok canım geciktirici etkili olan yeşil tabi biz çok takmıyoruz bazen geri çekilme çook korkuyorum biişey olcak diye sezeryanım 3. Bebeğim 6 aylık
minikooo Tytyt ilk girişte kuru olursa zor girerse ozaman yırtılıyor pat diye ses geliyor anlaşılıyor direk 😅
minikooo TombulHatun hangi çeşidinden memmun kaldınız en çok ya biz ok kullanıyoruz ama onu takınca ben hissetmiyorum zevk alamıyorum 😩
vahsikelebekk Tytyt kayganlaştırıcı kullanmak önemli bu durumlarda ince de olsa kaliteli de olsa kayganlık yoksa böyle sorunlar olabilir
Tytyt vahsikelebekk bu son 1 aydır kuruluk var bende evet kayganlaştırıcı işe yarar umarım.teşekkür ederim
vahsikelebekk Tytyt durexin kayganlaştırıcısı büyük boy uzun süre gider canım onu tavsiye edebilirim.
Sevde_20 Tytyt bak varya lets extra ince ultra alıyosun saatlerce seksin tadını çıkarıyosun ve bana dua ediyosun bacım🤣🥰 ne tahriş ne bsy yapıyo harika bsy ve yırtılmadı hic bayyaaa iyi hemde yokmus gibi sanki ben spiralden once kullanıyodum
bittercikolataa Tytyt durex in ince olanı güzel canım, birde kuruluk problemin varsa ondan da yırtılıyor olabilir