Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Çok faydalı ve güzel bir forum burası. Ailemde iki tane kadın doğum doktoru var. O yüzden yıllardır bu konularda oldukça bilgiliyim. Size de bildiklerim konusunda elimden geldigince yardimci olmak, bilemediklerimi de onlara sorarak sizi bilgilendirmek niyetindeyim. Herkese güzel geceler dilerim hanımlar.❤️

Seline, başlığı Güzel paylaşımlara... olarak değiştirdi.

Bana kimse cevap vermemis cok uzuldum 😢😢😢

Seline selin hanim merhaba, sizden rica etsem evdeki doktor hanimlarda sora bilirmisiniz? Artik 2 aydir evliyim, bu ay yani ekimde adetim 19 gundur ki gecikib, ama test neqativ gosteriyo. Zaten evlenmemisden once de adetim normal olmuyodu 3/5/7 gun gecikiyodu ama bu kadar da degil 19 gun🤦‍♀️

Ismailova 19 gun gecikmesi duzensiz adettende olabilir, hamileliktende. Kan testi yaptirmaniz garanti sonuc verir

En iyi korunma yontemı nedır ertesı hapın yan etkısı varmıdır ogrenebılırmısın

Seldaalper ertesi gün hapini tavsiye etmiiyorlar. Cok mecbur kalirsan senede 1-2 kere olmak sartiyla. Ama surekli kullanim olmamali. Prezervatif en iyisiymis

Seline teşekkür ederim ama bazen ters durum oluyor mecbur almak zorunda kalıyorum herzaman olmasada

Rasev yazdığımın neresınden Azerbaycan lı oldugumu anladınız aklım almadı hekıme gıtme konusunda cok teşekkür ederım dusunemedim

Seline merhabalar bende yeni katıldım🙂 dün bir post paylaştım bakar mısınız? Yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum teşekkürler🙋🏽‍♀️

Seline hoş geldin canım bende yeni katılımcıyım senın gibi😃