mirzaarel-12 ay işte birazda sorun o biliyomusun. Benim oğlumun herseyi düzenlidir uykusu yemesi kahvaltısı öğlen yemeği aksam yemeği banyosu herseyi ama herseyinin bir düzeni var hergün dısarı cıkarırım oynatırım eve getiririm karnıydı üstüydü basıydı ve ekranıda cok nadir veriyorum haftada bir 20 dakika kadar onuda asla yapmak istemiyorum yani. Bir cocugum olmasına rağmen yetişemiyorum çünkü çok hareketli ve bunun yanı sıra sürekli etkinlik hazırlamaya çalısıyorum herkes diyorki koy oyuncaklarını önüne oynasın oyuncaklar cocuklar için sen anaokulu öğretmeni gibi kağıtla çöple uğraşıyorsun😂ama ben hergün bir etkinlik yapsın istiyorum ve el becerisi cok gelişmiş bir çocuk keza konuşmasıda öyle dışarda karsılastığımız insanlar hatta doktorumuz bile motor becerilerinin konuşmasının vs 1.5 yasındaki bir bebeğe göre ileride olduğunu söylüyorlar. Çok zorlanıyorum evet kendime bile yetişemiyorum itiraf edeyim 5 gündür duş alıcam alamıyorum vaktim kalmıyor aksam onu yatırdıktan sonrada resmen bayılıyorum yani coğu zaman onunla uyuyakalıyorum resmen. Olsun canı sağolsun. Benim kafamı zorlayan seyde bu bir cocukla bu kadar ilgili özenliyken iki çocukla nasıl olurum? Oğlum ilgiye cok alısık bir cocuk e şimdi bebek gelirse ikiye bölünücek mecburen bu oğlumu nasıl etkiler? Bilemiyorum. Düşüyorum sürekli