Kızlar doktordan cktm bir ayda iki kere adet olmuştum o yüzden gttm, pcos alanı var dedi ama kist miyom vs yokmuş. Kafam karştı pcos kistik bulgular değilmi nasıl bilsi olan varmı? Takip et önümüzdeki aylar dedi tedaviye başlamadı henüz başına gelen var mı

elifgamze pcos yumurtalıkta olan küçük yumurtacıklardır endişelenecek birşey değildir hormonal birşeydir ve pcos tamamen bitmez sadece hafifler

peynirlimakarnaa daha önce hiç düzensizlik yaşamadm ama canm iki yasnda kızımda var sadece bu ay iki kere oldum, ve kilo olarakta zayıfım cok şaşrdm

elifgamze Pcos belirtilerinin en başında regl düzensizliği geliyo canım malesef gebe kalmaya engel bi durum olmuyo ama kilo problemin varsa genelde doktorlar kilo vermeyi ve düzenli bir hayatı tavsiye ediyor , tamamen gecmeyen hormonal bir rahatsızlık

Kızlar bendede doğumdan sonra düzensizlik oldu ve 6.5 aydır hala düzene girmedi bilgisi olan aynı durumu yaşayan düzene giren oldumu 12 gün gecikme oluyo her ay bu ayda düzensizlik oldu 1 hafta geçti hala regl olmadım

nesli123 kılom yok canm 55kıloyum 1.70e boy zayıfım hatta, bu ay böyle oldm önmzdeki ay düzene girermi blmıyorm beklicem😒doktor birdaha olursa adet düzenleme hapı başlarız dedi ama oda düzene sokuyor mu blmyrm

elifgamze Sokuyor canım ama vucuduna uygun en az yan etki yapan hapı bulmak biraz zor olabiliyor şuan ben drosetil kullaniyorum alisana kadar migde bulantim oldu 2-3 gun sonra gecti memnunum iki aydir ayni gün oluyorum

nesli123 maşallah canm. Acaba bıraktıktan sonra gene düzen bozuluyor mu. Sen nekdr süre kullanıcaksn canm doktorun birşey dedimi

elifgamze kilolular pcostur zayıflar olmaz diye bişey yok ki kiloluda hormon var da zayıflarda hormonlar yok mu onlarda da var öyle düşün 45 kilo olup pcoslu olan arkadaşlarım var sende olmaz diye bişey yok yani olabilir bu her kadında

hormon sorunu eskiden zayıfla gel diyorlardı şimdi zayıflarada hormon sorunu diyip geçiştiriyorlar ama aslında herkesde görülebilir dilersen inositol kullanıp düzenli adet görmene hemde sağlıklı yumurtalar elde edebilirsin tamamen zararsız doktoruna danışıp kulllanabilirsin gebe kalmayana yardımcı hemde dğnzwli adet oluyorsun

peynirlimakarnaa olamaz diye bir kaideden bahsetmedm sadece gneelde kılolularda oluyprmuş zayıflarda pek görülmüyormuş doktorda şaşırdı öyle söyledi dedm yoksa elbette olur neden olmasn

sedacannn teşekkür ederm canm olmadı bir doktora daha gidicem bu ayı takip ediyorm nasıl olucak düzeni diye, bu ilaçları bıraktktan sonra düzen nasl devam ediyor canm bilgin var mı

elifgamze birde şöyle birşey var pcos tanısı sadece ultrason ile koyulmuyor doktor ultrasonda şüphelendiyse hormon testleri istemesi lazım onlarda kesin pcos tanısı koyabilir dediğin gibi birde başka doktora gidip emin olmanda fayda var en azından için rahatlar ama pcos tanısı alırsan da korkmana gerek yok kötü bişey değil bende pcosum hatta kiloluyum ama tek seferde gebe kaldım rabbimin bileceği iş ve tamamen psikolojiyle alakalı