Kızlar bu yaz burnuma kafayı taktım yaptırmak istiyorum doktor önerisi verebilir misiniz devlet ve ya özel bide kaç tl onu da söylerseniz

Ankarada Vildan baştürk e yaptırdım memnunum 4 yıl oldu

bus06 Ben İstanbul’dayım canım ameliyat sonrası süreçten bahseder misin

Eşim geçen sene mayıs ayında yaptırdı özelde asagi yukarı 80e geldi bize kontroller+ilaçlar dahil

merilla nerde yaptırdı çok pahalıymış yaa memnunmu bari

burjuva cok zorluydu açıkçası çok canım acımıştı sanki yüzüme demirle vurmuş gibilerdi ama ben yaz tatilinde olduğum için üç ayda normal hayatıma dönebilmiştim öğretmenim. Narkoz da ağır gelmişti bana bi süre sersem gibi hissettim yüzüm de çok şişmişti. Ama ilaçlarla kremlerle halletmiştim. Dikişler alınana kadar zor ama sonrası kolay geçiyor ben normalde de canı acıyan biriydim en ufak şeyde. Bu arada dört yıl oldu ama hala çok dikkat ediyorum eskisi gibi olmuyor artık hassaslaşıyor burun

bus06 burnundan memnun musun peki ne şikayetim var dı

burjuva lüleburgaz da yaptırdı eşim çok memnun kaldı doktoru İstanbula gitti şimdi hiç zahmet çekmedi desem yeridir burnu çok kötü haldeydi yamuk+nefes alma problemleri vardı hepsi geçti gitti

bus06 senin doktorunla alakalı bir problem olabilir mi ya eşim yaptırdı daha 1 sene olmadı, 3. Haftası yanlışlıkla çarptım burnuna ve hiç acimadigini söyledi

burjuva kaynım yapmıştı çok acılar çekti çok halini gördüm kimseye önermem acıya açlığa dayanıyorsan yap iyileşmesi uzun sürer

Biyiklim açlığa hiç dayanamam 🤣 nerede yaptırdı kaynın