Selam kızlar, sizlere sormak istediğim bir konum var..
Nerdeyse iki yıldır evliyiz, sekiz ay önce de boş gebelikten kürtaj oldum. Severek evlendik beş yıldır beraberiz, evlendiğimden bu yana hep çocuk istedim yaşlarımız da nerdeyse aynı, ben 33 ve eşim de 34 yaşında..
Birkaç aydır eşimde sertleşme problemi artmaya başladı, eskiden de oluyordu yani ilişki sırasında aniden küçülüyordu ama bu kadar çok değil. Bu baştan beri bizi stres eden ve ilişkimizi etkileyen bir durumdu ama boşanma vs düşündürecek kadar değildi..
Bu ay başka problemimiz de oldu ve ben evden bir haftalığına uzaklaştım artık ayrılmak istediğimi söyledim, tam da aynı zamanlarda eşim üroloğa gitti ve sonuçlar çok kötü çıktı maalesef.. sertleşme için psikolojik demiş ama varikosel çıktı ve ameliyat olması gerekli dedi doktor..
sperm testi de yaptık ve sonuçlar onda da kötü çıktı, normal yolla gebelik çok zor dendi..
sonrasında ailemle konuştu eşim barışmak için ve bir şekilde biz bir araya geldik, ben de açıkçası eşimin bana ne kadar bağlı olduğunu bildiğimden ve bu zor zamanlarında onu yalnız bırakmak istemediğimden deneyelim dedim.Çünkü hem çok üzgün hem de ameliyat tedavi vs yanında biri olması gerekli..
Ama bana diyor ki seni üzmek ve bekletmek istemiyorum eğer bu problemlerim devam ederse beni bırak yoluna bak diyor..
Ben hem içten içe aşırı üzülüyorum ona ve ilişkimize hem de bir yandan kendime de üzülüyorum, çocukları çok seviyorum o da ayrı bir konu ama sertleşme olayı bambaşka bir sorun..
Nasıl karar alsam n’apsam bilemiyorum, eşim bana ilk günden beri çok aşık ve şu an gözümün içine bakıyor
Ben ise çok üzgünüm
Siz olsanız n’apardınız..