Eşi tarafından seni eskisi kadar sevmiyorum ilgim azaldı deyip ondan sonra aldatıldığını öğrenen oldu mu..?? Ve yada bu durumu yaşayan….
Aldatılan var mı aranızda..???
Ben yaşamadım ama eşim bana seni eskisii kadar sevmiyorum deseydi kapiyo gosterirdim ona bunu demesi ilerleyen zamanlarda aldaticagininda isareti cunku..
1busraanne evet yakın arkadaşım yaşadı adamın ilgisi azaldı sürekli küfür azar yiyordu sonunda adam patlak verdi mesajalri yakaladı kızlarla. Sonrası bilmiyorum 3 cocugu var. Kimseyle konuşmuyor kendini eve kapatı…..
1busraanne evet eşim aldattı ben mesajlarını yakaladım görüşeceklerdi hiç görüşmemiş mesajlardan belliydi ama yatak muhabbetleri vardı hep iğrenç öyle işte ilk başta bir sürü yalanlar söyledi inkar etti sonra kabul etti ama benim içimde o günden sonra bitti bir ispatım yok ama mesajlaşan eminim başkasıylada olsa gidip yatmıştırda çocuk çok küçük kreş yaşı tutmuyor yaşı gelsin verip işe girip ekonomik özgürlüğümü kazanıp bunu boşayacağım biraz daha dişimi sıkmam gerek sadecd
cakar peki sizden soğudum ilgim azaldı diyomuydu size
bende aldatılmadım ama aldatan erkekleri anlamıyorum yani o kadar saçma ki bu mesele neden yaparsın miden nasıl el verir böyle bişeye anlamıyorum