Kızlar dün eşimle çok tartistik o bana şaka ile geldi konu uzadı bendedi bu damar var dişte kanal tedavisi gördüm ve çok ağrıyor kalk yemek hazırla çok açım deyip durdu ve el şakaları yapıyordu dişim ağrıyor falan dedm aslında inadım tuttu kavga ettik şiddetli küfür etti ilkkez boyle oldu cocugumda yatıyordu bende hazırlamaya kalktım ve kolumdan tuttu git odaya gözüm görmesin dedi tekme attı düştüm kapıya çarptı kafam şu an yazdıklarıma inanamıyorum bebeğim kalktı aldı yanına ben odada agladm yemegini hazırladı yedi annene söyle gelsn seni alsn dedi bende çocuğun altını değiştim gel gidiyoruz dedm nereye gidiyorsun bu havada dedi kardeşim gelip alçak dedm söyle gelmesin otur yerine dedi yemeğini hazirliyor çocukla ilgileniyor alt değişimi yapıyor ama bende agresif üstüne gidiyorum git başımdan defol falan kalbim kararıyor çekip anneme gitsemmi 3 saat yol ne yapaym tartistigimizda hep konuşurduk ozurler dilerdik bende üstüne gittim tamam ama ne yapayım kafam durdu kalbim karardı
Tartisma
yasss evi kafasına indir bidaha cüret edemesin
Bubenimoykumm ya yapıyorum sürekli tersliyorum ama dedm ya bende üstüne gittim ilk defa böyle yaptı sert bi sekilde vurmadı ama sonuç olarak vurdu sürekli beddua ediyorum içimden ama elimde değil nefret ediyorum bu şekilde de ne yapsam bilmiyorum
yasss coccuguna bakiyor diye cekicek değilsin ya ailen arkanda anladigim kaadariyla ve esin narsist kosarak uzaklas.. annenin evine git hemende donme
yasss
Şiddet şiddeti doğurur buradaki arkadaşlar sadece fiziksel şiddeti şiddet olarak kabullenip sözel şiddeti hiçe saymış benim okuduğum ve anladığım ise karşılıklı hem sözel hem fiziksel siddet ve galiba yanlış okumadiysam ilk şiddeti sözel olarak siz başlatmışsınız sonrası zaten karşılıklı gelmiş yani arkadaslarin dediğinin tam aksine karşı taraf alışır böyle devam eder demek yerine naçizane fikrimi söylemek isterim.
İlk defa böyle bir hal aldı eşim demişsiniz peki sizin bu öfke patlamaniz ona karşı olan tavriniz ne zaman başladı ilkmiydi mühim olan o eğer ikinizde ilk kez bu durumu yasadiysaniz lütfen bu duruma ikinizde alismadan önünü kesin oturun konuşun birbirinizi en iyi siz tanırsınız ama siz her ofkelendiginizde eşinize tavriniz buysa dediğim gibi sizinde yaptığınız eylemin adı şiddet ve malesef sözel şiddet ile fiziksel şiddet birbirini tetikleyen ve kötü sonuçlara neden olan bir eylemdir bu durumda ne gitmeniz nede ona kızarak günlerce küsmeniz çözüm değildir en mantıklı ve sağlam çözüm sonuç odaklı çareler aramaktır sonucuda siz belirlersiniz ne olsun istiyorsanız öyle hareket edin uzlaşmak mı ayrılmak mı yoksa bu durumu kosnusmadan çözüme bağlamadan bugün unutup yarın öbür gün tekrar yaşamak mı bunlar sizin vereceğiniz kararla belirlenecek unsurlar. 🙏🏻