Kızlar ben eşimin bazen sabah ben uyurken beni fikfikleyerek uyandırmasını istiyorum🤭🤣 söylüyorum ama hiç yapmıyor. Siz neler bekliyorsunuz da yapmıyor eşiniz? Haydi dökülelim🤓
Eşinizden beklentiniz ne?
Helloooo yok mu kimseeee
Kızlar nerdesinizz
vahsikelebekk ben de çok isterdim onu yapmasını 😂
vahsikelebekk benimki de maalesef her gün bunu yapıyor🤣🤣bazen izin vermezsem bile illa yanıma gelir götüme ellemeden duramaz 😍🤣🤣🤣😂
aredhel ah biz erkek olsaydııkk🤣🤭
Biyiklim kızz kocanın tadını çıkar 😄
vahsikelebekk güzel bir şey mi sizce 😂ben çok sinirleniyorum bu duruma beni uykumdan çok etmişliği var 😂
Hatta bi arkadaşımla konuşuyorduk işte eşim gece 2_3_4 saatlerinde beni çok uyandırır yapar diye arkadaşım da şey demişti benim eşim asla o saatlerde uyanmaz bunun için uyansa çok kızarım demişti beni bu iş için uyandırsa falan sonra dedim acaba sorun bizde mi bende mi kızsam izin vermesem artık diye 🤣 😂
vahsikelebekk ben hem gece uyandırmasini isterdim hem sabah yalan yok yapsa ay git istemiyorum felan derim ama çok hoşuma gidiyor bir de alsın duvardan duvara vurmalı sert yapsın sürekli
vahsikelebekk eşim sabah seks havasında ben ise akşam eşim sabah dinç akşam yorgun deli dolu olmasını istiyorum evlendimiz ilk zamanlar öyleydi ama şimdi ya yine var ama on ilişkiden 9 u monotona bağlamış
vahsikelebekk çocuktan önce gece 2-3 çok yapardı bunu o an uykulu ve çok ateşli oluyordu 😂şimdi o hallerden eser kalmadı yorgunluktan 😂
vahsikelebekk benimki de günlük işte çalışınca ve tabıkı covuktan önce gece yada sabahları böyle uyandırırdı. Ama artık yok adam yorgunluktan baygın düşüyor bende covuklartan dolayı baygın düşüyorum. Bide arada küsünce fln bıkaç gün yapmayınca ben küsken gelip zorla yapardı tabi benimde hoşuma Çok giderdi 😂 ellerimi fln tutardı ben tekme atardım
vahsikelebekk bir gece de 2 - 3 fikfik her gün bile razıyım
Ben de her gün fik fike raziyim.yorgun olsam bile
vahsikelebekk Valla beklentileri karşılıyor şuanda aklıma gelmedi varsa da,
O sabah fikfikini severim bazen ben eşime bazen o bana girişir😁 🍑🍆