vahsikelebekk SuVeAtes kız sen nerelerdeydin dün postu açtım yoktunuz dedim bunlar iş üstünde herhalde🤣
SuVeAtes vahsikelebekk 🤣🤣 ya telefon kafayı yedi hangi yere girsem atıyor bir anda o yüzden heves kalmıyor insanda gir yaz oku
vahsikelebekk lgrth aa kötü olmuş normal olacaksa eğer doğumu hızlandırmak için doktorlar bol bol sex öneriyor aslında🌝
kukulii87 vahsikelebekk hoşuma gittiği söylenemez bana iykuda karismazsa daha mutlu olurum ahhahababa
momd vahsikelebekk ilk uyanista eskiden evet benim içinde şimdi zombi gibi kalkıyorum hele son bir aydır erken uyu erken kalkma modundayim hiçbir şeye bulaşasim gelmio sabahlari sadece uyumak istiyorum 😂
vahsikelebekk SuVeAtes bir an önce çaresini bul da dön yeniden temelli buralara🫶🏼 sensiz ateşi sönük kaldı🤭
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ vahsikelebekk Kalmasın ateşiniz eksik siz kıvılcım yakın 😁 Bir saatte yazılıyor ya uyuz oluyorum. İçimde kalıyor tam yazamayinca da
vahsikelebekk lgrth olsun sonrası mutluluk huzur rahatlama kuzum su gibi geçsin sağlıkla doğsun bebişin😍🫶🏼