peynirlimakarnaa sıfır ekranla tabiki büyütemeyiz ama 6 7 aylık çocuğa da tv izletmeye gerek yok, herşeyin fazlası zarar, benm arkadaşm o hatayı yaptı biraz da kolayına geldi açıkcası, yemek yemiyor diye telefon açtılar hep çocuk 7 yaşnda hala telefonsuz yemek yemiyor, ben kızıma neredeyse 2 yaşına kadar vermedim ama geç konuştu kızım, çocuklar herşeye çok çabuk alışıyor bir kere gördüyse televizyonu sürekli ister, eğitici çizgi filmler izletebilirsin günde 10 dk 3 yaşa kadar eline telefon verilmesini doğru bulmuyorum veriliyorsa da yanında durup ne izlediğine bakılması lazım youtube çok tehlikeli, 1 kere youtube de şu anne çocuk video çekiyorlar ya deli oluyorum onlara onu izlemiş bir kaç gün sürekli iskelet adam iskelet adam diyo sürekli ne diye soruyoruz açıklayamıyor da çocuk aklımıza geldi youtube geçmişine baktık, bu anne işte video çekiyo shopla iskelet görüntüsü eklemiş asansöre aa çocuklar kaçın kaçın iskelet adam diyor gülüyolar kaçıyolar filan çocuk 1 hafta etkisinden çıkamadı onun biz o günden sonra netflixden açıyoruz, şuan da 4 yaşına geldi arada telefonları kaçırdığı oluyo tabi 😂