sumeyyee Kizlar ben eşimi nasıl tahrik edebilirim yani utanıyorum ama ben ondan daha çok cinsellik istiyorum sanki yer değiştirmisiz gibi hissediyorum artık sıkılmaya başladım
SuVeAtes sumeyyee Eşin salonda vs iken git odaya hazırlan. Sonra git yanına ışığı kapat loş olsun ortam git kucağına otur o zaten seni o heldle görünce dayanamaz. Cinsellik iki kişilik bir eylem eğer ki birşey yapmak istiyorsanız utanmadan sıkılmadan rahatça hareket edin. İçinizden gelen neyse o şekilde ilerleyin.
vahsikelebekk sumeyyee yeni çekici kokular sürebilirsin, daha tahrik edici şekilde giyinebilirsin. Fantazilerini biliyor musun eşinin? Eğer ki biliyorsan onları da yapabilirsin.
Sevde_20 sumeyyee ben dün gece çocukları uyuttuktan sonra o da yanında uyumuş uyandırdım elinden tuttum odamıza götürdüm yatağa doğru savurdum uykuluydu biraz canın mi istiyo dedi bende senin istemiyo mi velki ben soyunduktan sonra fikrin değişir dedim ve daha soyunurken direk gibiydi 🤣🤣🤣🤣❤️🔥❤️🔥❤️🔥 ortalık yangın yeri bi sevişmişiz ki kapıyı duymamışız kaynanam geldi yarim saattir zile basıyorum dedi neyse 2 saat sonra tekar ettik ve daha fazla harlandı ateşimiź harikaydı❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💣💣💣💥💥💥💥💥💥
sumeyyee SuVeAtes yapıyorum yapmasına ilk adimi hep ben atıyorum zaten ama sende doymuyosun diyo. böyle farklı bı şekilde onu tahrik etmek istiyorum
lgrth vahsikelebekk koku deyince aklıma geldi genelde ortam kurduğumda mum ve tütsü de yakıyorum 😂 ama günlük salonda yaktığımda oluyor sen bu tütsüleri her yaktığında bana bir şey oluyor gecesi yatakta bitiyor diyor 😂
vahsikelebekk lgrth yaa işte koku hafızası deniyor buna ve çok güzel işlemişsin aslında😍 kokular anıların canlanmasında en büyük etken ve biz bunu yönetebilirsek hayatımızı çok iyi konuma getirebiliriz🤭
sumeyyee Kokuda sürüyorum gecelikte giyiyorum fark etmiyo.telefonda oyununa devam ediyo. Sinirleniyorum kıldıktan sonra işin sonu sırnaşıyo ama ben kıldıktan sonra ne anlamı var ben beni arzulasin tutku istiyorum
vahsikelebekk sumeyyee o zaman bu oyun bağımlılığı hakkında konuşun önce bunları dile getir sürekli o istediğinde sen isteme ne kadar gidecek böyle baksın o da anlayacaktır
lgrth sumeyyee o zaman onun için uğraşma peşinden koşma sen kendine odaklan bakımını yap dar taytını giy sporunu yap kendinle meşgul ol..sen umursamadıkça daha fazla dikkat çekici olursun..
ayazzgulsen Gün içinde küçük mesajlar atarak merak uyandırabilirsin gün içinde küçük dokunuşlar, masajlar, yanağını okşamak bile etkili olabilir