Biyiklim evet kızlar nasıl kombin 😂jileyi tek başına kullanıyorum gömleğini bu şekilde kombinliyorum gittim aynı renkten kemer de aldım bence oldu sizce 🤔 şalı yeni aldığım için üstüne denedim yoksa biliyorum olmamış 😂
Biyiklim Kızımı akşam halasina gönderdim gezmeye çıktım ama elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim çok tuhaf ya çocuksuz gezmek 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ Biyiklim hahaha öyle oluyo zaten biz alışmışız çocuklu çıkıp rezillik çekmeye çocuksuz çıkınca boşluk hissediyoruz kendimizde🤣🤣
aykirikadin Tatlim çok güzel fiziğin var . Allah nazardan saklasin. Kombinin çok güzel olmuş. Allah.Seni eşine kızına bağışlasın
Biyiklim vahsikelebekk ben hiç böyle renk almıyorum eşim aldı onun sayesinde giyiyorum 😂teşekkür ederim bu arada ☺️
successfulwoman Aşkim kombinin yakişmiş. Popom büyük demiştin o kadarda değil Fiziğin ve duruşun çok güzel Bu kombinle kesin fik fik olmuştur.
Biyiklim successfulwoman kalcam büyük kloş etekte pek göstermez ve ayrıca bu kombinle fik fik olur mu 🤣🤣
successfulwoman Biyiklim Adamlarin işi belli olmaz. Sen kocam giydirip fik fik yapiyoruz dedin ondan dedim