TombulHatun Gzmkk doktor zaten bu yan etkilerin olacağını söylemiş fitil olarak al demiş ağız yoluyla almakla hata yapmşsnz doktorla görüşüp fitile dönün bence
vahsikelebekk Gzmkk doktoruna söylemedin mi mantar için de fitil kullandığını. Doktorum bana ısrarla fitil olarak kullanacaksın diye diretti mesela. Kanaman çok mu var peki? Umarım büyük bir sıkıntı yoktur. Doktoruna danış mutlaka bu durumu.
Gzmkk vahsikelebekk vahsikelebekk Hayır aslında kanamam hiç yok doktor yerleşmiş dedi ama bu fitili sabah akşama çıkarttı ayrıyetten mantar fitili de verdi anlamadım yani sanırım benim doktoru değişmem gerekiyor
Gzmkk meleksen1 evet bana mantar için fitil verdiğinden dolayı ikisini bir anda kullanmamam gerektiğini söyledi diğerini ağız yoluyla aldım mecbur o da beni mahvetti:(
Gzmkk vahsikelebekk İnanın bunu ben de bilmiyorum bir de sabah akşam çıkarttı ne kanamam var ne de başka bir şeyim var ben de şaştım kaldım neyse ki yarın başka bir doktora gözükicem😪
Eskobar Gzmkk ben yaşadım aşırı kaşıntı yaptı vajinal ağızdan almaya başladım yer ayağımın altından kayıyordu
vahsikelebekk Gzmkk bence de başka bir doktora görünmende fayda var ona bu süreci anlatma bakalım o da progestan verecek mi
Eskobar Gzmkk ne icin verdiğini söylemedimi benim de riskim yoktu ama tedavi ile olduğu için kullanıyordum