belengaz23 Anonim84 ya bende 6 yılın ardından bu uygulama ve değerli hanımları sayesinde giyme cesareti buldum🥰
Anonim84 belengaz23 ben evleneli 1 buçuk yıl olck ve kaynanamla yaşadığım için hiç alasm yok ki direk hamile de kaldığım için almamıştım bende severim gecelik ve bu uygulama sayesinde bende çok şeye cesaret ediyorum keşke daha önce gorseymişm🥹
belengaz23 Anonim84 bende kaynanamla yaşıyorum bazı şeyler olmasa herşey çok farklı olurdu tabi özel hayat yok denecek kadar az yani beraberken Bu uygulama nice kadına cesaret vermiştir iyi ki var peride💙🌸❤️🔥🤍🤍🤍
kukulii87 incinmissindedi ben biara heves edip. Aldım o yüzden öyle zaten hepsi gecelik değil şort takımı mini elbise badysuit mini etek gecelik bikini hepsi karışık 🤭🤭
incinmissindedi Anonim84 kız giy giy adama ayrı eve çıkalım daha neler giyecem sana de . Belki bu sayede çıkarsınız 😂😂
TombulHatun incinmissindedi olur ben 90 küsür kilolarda giyiyordm hamileyken rahat edebilir misin bilmiyorm ama bütün giyilen birşey
Tinnymom incinmissindedi eşim sevmez öyle bir tane var pudra. Bana hiç bişey giyme öyle gel der. Yada altına hiç bişey giyme pijama giy diyo bu kadar