Kızlar eşimle son zamanlarda ilişkimizde ön sevişme olmuyor direk soyunup yapıyoruz. Emziriyorum haliyle kuruluk oluyor zevk almıyorum. Bakımlı temiz bir kadınım duşumu hergun alır şık giyirim güzel kokular sürerim. Geçen direk içine girdiği için tahriş olmuş. Dün yine aynısını yaptı canım çok acıdı bırak ne sevişme öpüşme dokunma yok sanki iki yabancıyiz dedim. Oda bana boş konuşma siktir git dedi. Ayrı yatmak istedi yattı da. Daha öncede konuşmustim kavgalarımizdan dolayı öpmek istemiyorum falan dedi ne yapmalıyım şimdi nasıl bir tavırla yaklasmaliyim… Asıl uzaklasmasi gereken kişi benken o oluyor tavsiye verin.

ikibebeannasi siktir git demesi dogru olmamis tabii madem kavgalardan dolayi opmek istemiyor iliskide olmasin kavgalar bahanesi olmus

ikibebeannasi öpmek istemiyorsa İlişkiye de girme ozaman derler adama
      Bide sana siktir git diyen bı adam senden uzaklaştı diye dert ediyosun o lafı ona yedirtmeden sana dokunmasına izin verme

Etipetito öyle yapıcam zaten yine de fikir almak istiyorum onun seks oyuncağı değilim sonuçta zevk almak istiyorsa zevk verecek

ikibebeannasi bazen fırsat olmadığı için ön sevişme olmaması normal hepimiz çocuk büyüttük ama sen konuşunca siktir git demesi ağır Geldi bana . Neyse sen nasıl konuşman gerektiğini daha iyi bilirsin.

Etipetito son 3 aydır böyle çocuklar kendi odasında uyuyor odalar aynı keyfi yapmıyor ama kendineeine yapılmasını istiyor

Böyle adamlar var mı cidden yaa kesinlikle ama kesinlikle yakinlasmayın kavgaları bahane edip opmeyen neden ilişkiye giriyor bir de küfür etmiş o küfürden sonra tavriniz nasıl oldu ?

parlaa1520 odadan çıktım banyoya girdim ayrı uyumak istedi o çıktıktan sonra kapıyı üstüme kitledim. Sabah konuşmadık şimdi soğuk konusuyoruz herhangi yaklaşma olursa o zaman cevabını alacak

cano42_ aynen öyle ama öyle değil direk olmaz zaten bir kere dedim dün sabrım taştı artik

ikibebeannasi Çok saçma ya içimden bir sürü şey söylemek geliyor ama kelimeye dökemiyorum Böyle yapacaksa gitsin kuru kuru çeksin senin canını niye acıtıyor pislik kendine bunu yaptırma canım tavrını net belli et

ikibebeannasi kusura bakma ama neden kendine böyle hadsizce davranılmasına izin veriyorsun, resmen kendini rahatlatmak için seni kullanmış. Yapmayın böyle hemcinslerim gururunuzu onların 2 dakikalık zevki için kırmayın hiçe saymayın bırak isteme tut kendini sırf boşalalabilmek için seni araç olarak kullanıyor arada niye tepkini göstermiyorsun, sebebi ne olursa olsun altında ne yatarsa yatsın bunu yapamaz bana kimse isterse 50 yıllık eşim olsun koyarım tavrımı birde küfredip üste çıkıp küfrediyor la havlee la havlee

ikibebeannasi çok yanlış zaten emsiriyorsun hormonlar tavan bi de psikoljini bozacak cinsten sözler bırak izin verme yapmasın önce özür dilesin yalvarsin