sonuklale12 sizin adiniza çok sevindim ama benim bu hastalıkla ilgili ennn büyük problemim bacak açma sorunu 😔 yani bacağımı açamıyorum kendimi ne kadar telkin etsem de o an geldi mi bacaklarim kapaniyo ben de lokal krem uyguluyorum bu arada aparatları da o şekilde çalışıyorum.Peki üstte pozisyonda hiç denediniz mi?
VAJİNUSMUS BELASI
parlaa1520 yaa gerçekten mucizee❤ ama bence doğum ve hamilelik gibi daha zorlu bir süreci atlatmışsın bunu da halledeblrsn, bende de panik atak var malesef korkularn üstüne gitmeynce onlar bizi esir alıyor hep🥲
elifgamze doğum sezeryan oldu o tarz şeylerden çok korkmuyorum ama ilişki söz konusu olunca dünyanin en zor şeyiymis gibi malesef benim için umarım atlarım biran önce 😔
parlaa1520 ben hiç yaşamadım ama sanki son 1 senedir yaşıyor gibiyim de :S eşimle cinsel olarak zevk alamıyorum ve canım acıyor kuruyorm
- Düzenlendi
parlaa1520 krem değil sprey deneyin. 😊 vemcaine diye bi lokal sprey var. Benim kuzenim ebe o demişti banada normal doğum kesilerinde dikiş atarken kullanıyoruz diye demişti. Vajenden içeriye doğru sık başlığı çok ince. İçine 5-6 kere kullan dışınada her tarafına sık. Sezeryan doğuma nasıl dayandın bu ondan daha hafif. Uyuştuktan sonra açarsın merak etme. Sadece kendine güven. Ve şunu daima söyle eşim beni 7 senedir bekliyor. Ve bu korkulacak birşey değil her kadın yapabiliyor bende yapabilirim. Kafanda bitiyor herşey. Beynimizin bize oynadığı oyun bu. Ben bu oyunu kazandım. Sıra sende. Beynine hükmedebilirsin. 😊
aredhel bu vajinusmus degil kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz kadının rahat olması için gerçekten korkmamasi ve istekli olması gerekiyor vajinusmus çok başka bir bela malesef istemsiz şekilde kasiliyorsun
sonuklale12 evet vemcaine de var başta onu kullaniyodum çok yaktığı için anestola geçtim o daha iyi geldi bna. Ah neler neler dyorum ama inat ettim inşallah halledicem 😔
parlaa1520 kız sen nasıl sezeryan doğum yaptın. Senin canın çok tatlı. 😊 sprey bile yaktı diyorsun.😊 Kendine güven sadece. Daha da birşey diyemem sana. 😊
sonuklale12 ya spreyin yakması sorun olmadı tabiki ama anestolda daha rahat hissettim kendimi 😄 inşallah yaa kafaya taktım bir şekilde halledicem halletmem lazım artık