YeniGeldim Eşimden uzaklaştim beni hiç anlamıyor sadece kendini düşünüyor. Son 1-2 hareketi iyice soğuttu beni 😔
YeniGeldim Diyalloa Panda igze0101 Deleted4 İki tane çocuğumuz var ilk çocukta çalışıyordum daha çok eşim ilgilenirdi arkadaşlarımla buluşacaksam da o bakardı. İkinci maşallah 10 bebek gücünde. Kendi.isimiz var gel diyor hep onu da anlıyorum sıkışıyor ama o beni hiç anlamıyor. İki bira al kafami.dinlerkm hem içerim diyorum yok öyle bir şey beraber diyor kendi hafta da 1-2 buluşur arkadaşlarıyla sen de git diyor ama bebelere bakan yok
ZRaporu YeniGeldim ona da öyle söyleyin çocuğa bak gideyim diye de ama bu pandemi zamanı bence kimseyle buluşma bende 2 çocukla evde delirmeceler yaşıyorum kocama bira getir kafamı dağıtayım desem kafamı dağıtır 😁🙈
Pembekoala_ Deleted4 @YeniGeldim aynen biz ölek🤪helal olsun valla kocasına emanet ediyor😅kocasıda iyi bakmıs ben kocama emanet edemem o bakamaz gözyaşım pıtt😢
Panda YeniGeldim Bacım napacan bu pandemiya zamanında gezmeyi mis gibi otur evinde çoçuklarınla vakit geçir hemde risk almamış olursun.
Deleted4 Pembekoala_ valla benim ki iyi bakar ama ben kendim vakit geçirmek istiyorum çocuklarımla bı daha çocuk olmayacaklar ne de olsa
YeniGeldim Pembekoala_ emanet ederim tabi o da bir ebeveyn ne güzeldir eşinizin hayatı çocuk hep anne de jcjdjd
YeniGeldim Evde oturduğumu kim söyledi? Dükkana gidiyorum ev işi var neden bu kadar ti’ye aldınız anlamadim
ZRaporu YeniGeldim anlattığın onlara çıkarıyor çünkü ya daha anlaşılır anlat biz de ona göre bir şeyler yazalım
Pembekoala_ YeniGeldim tek derdin gezememek mi? Ne diyim valla allah baska dert vermesin sjjsjsjs 💁🏻♀️korana var gezip napıcan ay .🤦♀️ Oğlum doğduktan sonra tam 8 aydır ebebek dışında hiçbiryere gidemedim biz napak ölekmi🤷🏻♀️
masumkoylu Pembekoala_ aynı bende oyle valla ayda bi cocugun rutin kontrol aşı vs çıkmışken e bebegide aradan cikariyoruz onun disinda vakit bulup apartman onune cikabilirsem ne âlâ 😂