perimasali802_ günaydın. Ne çabuk kahvaltı yapıldı da toplandı da temizliğe girişildi ya 😂 ben yatakta kıvranıyorum daha kızım uyuyor o uyansa benim için gün başlayacak 😍😄

perimasali802_ Günaydın peri bende uyandım çocukları yolladım okula evi toplayıp kahvaltı hazirlicam daha sonra da hastaneye gidicem ordan da alışveriş

perimasali802_ günaydın çiçeğim🌸 maşallah erkenden hallediyorsun işlerini🌸 bize gün yeni başlıyor bebiş dün gece doğru düzgün uyumadığı için yeni uyanıyor kahvaltı Faslına geçeceğiz mama diye beni yiyecek yoksa

perimasali802_ günaydın aşkım bende kziima kahvaltisini vericem şimdi. yarından sonra eşim 1 ay evde sevinsemmi uzulsemmi bilmiyorum neyse hazır evdeyken çocuğa baksında bende dipli bı temizlik yapayım 🤷😐

perimasali802_ günaydın aşkım bende kahvaltı yaptık eşimi işe yolladım sofrayı topladım bebemi uyuturken peridede gezineyim dedim bebem uyusun bulaşık yıkama evi süpürüp silme işlemini yapacam öğleden sonra hastane randevum var randevu saatine kadar evi temizleyim dedim

Biyiklim ise giden bir koca hasta olan bir aile okula giden cocuk bunlar yeterince sebeb 😂

perimasali802_ ev işleri bana ben onlara bakıyorum her zamanki gibi çamaşır katladım oğlan içinde debelene debelene anca bitti dizmem için bir süre de öyle bekleyecek 😂

lgrth sen yerlerine koyana kadar çocuk dağıtır onlarida 😅

perimasali802_ eşime kahvaltı hazırlamadım çünkü ikimizde uykuda kaldık 😂kahvaltısız gitti peynirini poşete koydu öyle gitti 🤣çocuklar okula gidince mecbur erken kalkılır doğru benim henüz gitmediği için düşünemedim 😁geçmiş olsun bu arada