1 aydır eşim işinden dolayı bizden uzakta. 1 hafta önce oğlumuz hastalandığı için gelmişti 1 hafta evde kaldı tekrar gitti. Geldiğinde 1 kez cinsellik oldu onun haricinde ön sevişme oldu tabi her gün. Normalde eşim kendisi özlediğini beni istediğini söyleyen biridir ama gittiğinden beri yani 4 5 gündür sadece çocuklar üzerinde konuşuyoruz hatta özledim demiyor bana hep aşkım derdi ama artık onu da demiyor ben özlediğimi söylediğimde de hiç bir tepki yok. Bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım. Gittiği günden beri sanki kardeş gibi konuşuyoruz. Normalde evdeyken hep yanıma gelir popoma dokunur boynumu koklar öper ama artık çok uzaklaştık fiziksel olarak da ruhsal olarak da

kimsebilmez ha bu arada o fantazi şeyleri sevmez 18+ konuşmamızda hiç olmamış bugüne kadar. Eşim dindar biri utangaçlığı sever onu akıldan azdıran kelimeler kullanmadım ve hiç bir zaman çok açık konuşmadım (cinsellik konusunda)

kimsebilmez eşim uzaktayken benden soğumaması için ilişkimizi renklerdirmek için ne yapabilirim

Cinselik çok önemli kuzum.
      Beraber bir doyuma ulaşmazsaniz.
      Ikinizde de eksik kalir.

kimsebilmez benim eşimde gurbette çalışıyor onunla ilk 1 2 ay konuşmayiz cinsel anlamda araya zaman geçtikçe özlüyor ki eşimde 4 5 ay gelmiyor gelmesine yakın o başlar konuşmaya yada ben başlarım özlediğini pek söylemez ben demeden biz eşimin ailesi ile birlikte oturuyorum aynı evdeyiz karabalıktir ev bazen erkekler geçim derdine düşünce biz kadınları hiç anlamazlar eşiniz belki geçim derdinde bu zamanda ekmek davası zor belki başka bir sıkıntısı vardir sorsaydiniz diğer arkadaşlar gelir şimdi tüyo vermek için

Kbranur65 evet eşim geçim derdinde dediğiniz gibi ama önce böyle değildi ilk gittiğinde hep özlediğini söylüyordu bizden ilk kez bu kadar uzakta kalıyor bu arada

Kbranur65 canım Allah kavuştursun. Çok zormuş eşsiz, ben tek başımayım iki çocuğumla. Kv ye çok uzakta değiliz yürüyerek 20 dakikalık yol var aramızda.

lgrth öyle olmaması için ne yapabilirim ne yapmam lazım düşünüyorum ama yaptığım yada elimden geleceği bişey yok

kimsebilmez açık açık konuş önce ona göre yol çizersiniz..dindarlıkla ilişkinizi açık konuşmanın alakası yok bence sonuçta helalin seninde ihtiyaçlarını karşılamak zorunda..tüm sorunları içindekilerini düşündüklerini her konuyu açık açık konuş..eşin belki farkında bile değil o farkında değilken sen bir şeyler yapmakla uğraşırsan belki de anlamayacak..

kimsebilmez acaba bir sorunumu var beli etmiyor kafasını dalgın ise erkekler boyle belli ediyor

kimsebilmez sağol canım rabbim yardımcın olsun inşallah inşallah üstesinden gelirsiniz