belengaz23 Ben yaz kış demeden çorapla yatarım😊 Bi de kesinlikle kar fırtına bile olsa banyo yaptığım zaman banyonun penceresi açık olmalı 😌
kizatasozu belengaz23 ay bende öyleyim çorapsız asla sonra dış kapı mutlaka kapalı olması lazım yazın açık bırakırlar ya tahmmulum yok hemen kapatıyorum açık dolap kapağı gormeyede tahammulum yok
Bahtsizbedevi_ belengaz23 bende kışın çorapla yatıyorum yazın asla gün içinde jile giymem ateş basar bide tırnaklarımı yeme ve dudaklarımı soyuyorum soyuncada kapayıp yara oluyo ve yarayıda soyuyorum bu seferde geçmiyor hiçbi şekilde öyle bi döngü içine giriyorum😂
Biyiklim belengaz23 yeminle bu ben 🤣🤣çorapsız kendimi çıplak hissediyorum hiç rahat değilim ve banyonun penceresini muhakkak hep açık bırakırım bu buzlu havalarda bile ben açarım eşim kapatır gene açarım gene kapatır öyle devam ediyor 😂😂
Biyiklim belengaz23 ve benim simetri takıntım var herşeye hizasına göre olcak 🤣 düzenli göze hitap edecek 😌
belengaz23 kizatasozu dolap takıntısı kardeşimde de var ya 🙂çorapla yatınca kendimi çok huzurlu hissediyorum 😅
belengaz23 Bahtsizbedevi_ ay kız yeme tırnaklarını stresten mi oluyor ? bende dudaklarımı soyuyorum ama yara olunca bin pişman oluyorum bu sefer de yarayı iyileştirme çabasına giriyorum 😄
belengaz23 Biyiklim bende öyle açık olması şart yani evden Kayınpeder bile bilir benim banyo yaptığımı eğer pencere açıksa😄(beraber yaşıyoruz eşimin ailesiyle)
Bahtsizbedevi_ belengaz23 aşkım stressiz günüm yokki benim stresten hem tırnaklarımı hem dudağımı soyuyorum ben pişman olmuyorum aksine yara olunca daha çok soyuyorum sonrada acısını çekiyorum o ayrı 😂
Bahtsizbedevi_ Biyiklim kız benimde simetri hastalığım var bişey yamuk dursun hemen farkedip düzeltiyorum😂
kizatasozu Biyiklim bı takıntım da bu siz söyledikçe aklıma geliyo bak 😂 kafayı bozmamak için bazen bilerek duzeltmiyirum
belengaz23 Biyiklim o biraz imkansız gibi çünkü son gelin benim ve bunlar da yaşlanmaya doğru gidiyor
lgrth belengaz23 bende yaz kış giymiyorum çorap evim sıcakta değil tek o da klima ile ısınıyor nadir giyerim onu da kocam zorlar 🤣
perimasali802_ belengaz23 kıyafetle,corapla asla yatamam ben Deterjan kokusu özelikle markete gidince ilk kokusuna bakarim Gece ic çamaşırı hiç giymem rahatsız ediyor Bide uzanırken bacaklarımı salıyorum 😂 Yeterli bnce 😅