kurabiyevarsimitvar belengaz23 3 rakamına takıntılıyım bir ara 5′ti uzun zamandır 3 xleöqlzpwqğs mesela ayağımı 1 defa salladım 2 defa daha sallarım xleöqlxşwwl
reziloldukbabaaaa perde yaa 😂 eşim evde olduğu zaman güneşliği kapalı tutar hep saat farketmeksizin bende gündüzleri açık olacak gün ışığ eve girecek yoksa ev temiz olsa bile kirli dağınık gibi hissediyorum
belengaz23 reziloldukbabaaaa o ne ya öyle karanlık ha bi de erkekler öyle bütün mahalle çayını kahvesini alıp evini izliyor zannederler 😂
reziloldukbabaaaa belengaz23 kız sorma evlendiğimiz günden beri aynı tül perdeden de gözükmüyor birde ama ona göre full hd 😂😂
Bahtsizbedevi_ belengaz23 aşkım stressiz günüm yokki benim stresten hem tırnaklarımı hem dudağımı soyuyorum ben pişman olmuyorum aksine yara olunca daha çok soyuyorum sonrada acısını çekiyorum o ayrı 😂
Bahtsizbedevi_ Biyiklim kız benimde simetri hastalığım var bişey yamuk dursun hemen farkedip düzeltiyorum😂
Bahtsizbedevi_ belengaz23 elimle tutup kaldırıyorum yada dişimle önce kaldırıyorum sonra elimle soyuyorum😂
kizatasozu Biyiklim bı takıntım da bu siz söyledikçe aklıma geliyo bak 😂 kafayı bozmamak için bazen bilerek duzeltmiyirum
Bahtsizbedevi_ Biyiklim bide şu takıntım var çarşıya dışarı nezaman çıksam sürekli şalımla oynarım düzgün olsa bile bana bozulmuş gibi geliyo öyle hissediyorum sürekli elim şalımda veya eşarbımda😂
Biyiklim kizatasozu benimki hastalık değil ki sadece takıntı ben düzelmezsem o zaman bana zarar verir 😄
Bahtsizbedevi_ belengaz23 ah bi bilsem elimde değil hatta eşim kaç kere kızdı dudağında oynama soyma diye ama dinleyen kim😂😂