Kızlar ben 7yıllık evliyim yaşım 30.6yaşında bir kızım var.Ve evlendiğim günden eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz.Yani buna yaşamak derlerse.Çok kısa bir zamanda kendi evimize çıkmayı planlıyoruz.Ben gençliğimin en güzel yıllarını yaşamadım.Evime taşındıktan sonra hayatımı doya doya yaşamak istiyorum her bakımdan.Planlarımın başında da liposaction yaptırmak var(bazı sorunlardan dolayı kilo aldım bir kısmını verdim ama geri kalanını vermek için de zaman kaybetmek istemiyorum)Doya doya istediğim tarz güzel şeyler alıp giymek istiyorum.Diyeceksiniz bunu bize neden anlatıyorsun.Sizden bana fikir olarak yardımcı olmanızı istiyorum.Eşim ve kızım 2ci çocuk için o kadar ısrarlılar ki bazen bunalıyorum.Çevremdekileri saymıyorum bile.Hayalim bundan sonra rahat dilediğim gibi yaşamak olsa da bazen dışarıdan gelen yorumlar kafama takılıyor.30 yaş sonrası 2cii gebelik için geç bir süre,gebe kalmak zorlaşır,bebeğin sağlık sorunları olma riski yüksek diye hem araştırmamada hem çevremden gelen yorumlarda sıkca var ve bu kafamı çok karıştırıyor.
Ama hayalimdeki hayata tam kavuşmak üzereyken ben bebek istemiyorum.Nolu bana akıl verin.Nasıl en doğrusunu seçicem?Tek çocuklu anneler ,ikinciğe karar verip doğuranlar ne yapmam lazım yardımcı olun bana🙏🏻😣