peynirlimakarnaa kizatasozu ben perdecide yaptırdım kalite olarak çok iyi ama markasını bilmiyorum fakat annem trendyoldan aldı benimki kadar değil ama en azından iş görüyor o da karartma ve ışık almıyor bulabilirsem atayım link
Bahtsizbedevi_ kizatasozu bende aynı sahurda kalktım saat 4te sabah 11e kadar uyuyamadım 11de zorla uyuyim dedim çocuklar bırakmadı gözlerimin içi yanıyo uykusuzluktan şimdide🤣
kizatasozu Bahtsizbedevi_ Allah kimseyi benim uykusuz halimle sınamasın 😅 çok zor yaa açlık yine neysede uykusuzluk beni sınırlı yapiyo
Bahtsizbedevi_ kizatasozu beni okadar etkilemiyor ya zaten normalde de erken kalkan biri olduğum için 🤣
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes yok kız uzakta falan değil ben kendim dedim ramazan bitene kadar uzak dur diye 🤣
kizatasozu Bahtsizbedevi_ ben çok zorlanıyorum yaa kızım küçükken uykusuzluğa nasıl dayanmisim bilmiyorum 🤷 gecede 50 defa kalkardı
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ Ayyy kız o niye Abooooo alırsın abdest ne olacak 🤣 Oruçlarda bazen bana da tuhaf geliyor amma ve lakin o olmadan da olmuyor Bir ay az bir süre değil 🫠
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes ayy fikfik ötede dursun hiç uğraşamam şimdi duş almakla falan zaten hava soğuk 🤣
perimasali802_ Kızlarım iyi akşamlar Kusura bakmayın mesajlarınıza dönemedim lgrth SuVeAtes asel_lina Bahtsizbedevi_ Kbranur65 peynirlimakarnaa kizatasozu ayazz mrvehl