Pırasa yemeği
Salata
Yoğurt
Yanında kek yapmayı düşünüyorum kızım için Rabbim ne verdiyse😊😇 Siz kızlar
İftarda ne var bugün🕌☪️🫓
ozlemguner3466 dünden patates pürem kaldı yanına körili kremalı tavuk bulgur pilavı, tarhana çorbası
TombulHatun afiyet olsun canım Allah ne verdiyse 😇
- Düzenlendi
ozlemguner3466
çorba
Salata
makarna
tatlı olarak Baklava
ozlemguner3466
Dünden mantar çorbam var. Yanına da ıspanak yemeği yaptım. Belki salata yaparım.
Kuru fasulye pilav salata belki çorba yaparım açken canim tatlı istiyo ama yemekten sonra tatlı yicek halim bile olmuyo
- Düzenlendi
ozlemguner3466 çıtır patates köfte kızartması sebzeli makarna yanınada biber turşusu ve kola boykot olmayan Allah ne verdiyse yemekten sonra belki kuru üzümlü kek yaparım çayın yanına
ozlemguner3466 hadi kızlarrr akşam herkes menülerini çekip atsınn gözüme hitap etmeden bana ertesi gün için fikir olmuyor önce gözümün çekmesi lazım da 😂
Hepinize afiyet olsun kızlar🥰
ozlemguner3466 sebzeli bulgur pilavı yanina et kizartim bide dunden nohut yemeğim var
Bide salata icecek
Afiyet olsun hepimize hayırlı ramazanlar 💐
peynirlimakarnaa ahah acken ben ben değilim 🤣
peynirlimakarnaa makarna çorba takılmayı düşünüyorum 🤣
lgrth peynirli makarna olsun başka bişey aramam
peynirlimakarnaa ben dün atacaktım vala ama aksilikler oldu 😕
ozlemguner3466 çorba var sogulme(baba candır) dolaptaki kızarmış biberler dünden kalan kayniyarik ve belki kendime makarna yaparım
ozlemguner3466 kıymalı pide, salata, kola, Baklava
peynirlimakarnaa bende çok severim 😅
- Düzenlendi
peynirlimakarnaa kız yeni gördüm yorumunu ben iftarımızı açtım soframı topladım bebemi uyuttum çocuklar çizgi film özlüyorum bende ayaklarımı uzattım oturuyorum aşırı derecede bel ve karın ağrım var regl olucam🤣
ozlemguner3466 sağol aşkım sanada afiyet olsun 🌺