Kızlar 2 senedir evliyim 10 aylık kızım var kv birlikte oturuyoruz cinsel birliktelik yaşayamıyoruz birbirimizi çok seviyoruz ama şartlar oluşmuyor kızımın hastalığı kv beraber oturduğumuz için kızım bizimle aynı odada uyuduğu için ayda 2 kez zar zor oluyor 5 dk en fazla bu durum artık çok canımı sıkmaya başladı durum böyle olunca alışkanlık gibi oldu mesela bebeğimi uyuttum şimdi istedim eşim ramazan olduğu için nasıl duş alıcam uykum var yarın iş var deyip uyudu ev bakmaya başladık ayrılcaz evimize gelicez tavsiyeleriniz nelerdir ?
Lütfen bakınnnn
Evet hep gelir dile getirir az kaldı sabret rahatlıycaz diye bende bunaldım diye
hzl123kk o zaman yeni eve çıkınca duruma göre hareket edersin şuan koşullarınız zor muş..dediği gibi sabah erken işe gidiyorsa oruç tutuyorken uykudan feda etmek istemiyordur..ayrıca ben kaynanamla yaşamıyorum ama gidince uzun kalıyoruz biz de her fırsatı değerlendiriyoruz..helalin sonuçta evliyseniz olması gerekenler bunlar beraber de yaşıyorsanız utanacak bir durum yok bence onlar ortam fırsat vermedikleri için utansınlar..duruma göre gündüz gece öğlen fark etmez o an fırsat değerlendirirsin çocuk uyuyorken
Artık onlardan utanmayı geçtim ama çocuk sıkıntı sesten kalktığı için çok sessiz ve yavaş olması gerekiyor emziriyorum birde hemen duş almam gerekiyor ama evimize geçince çocuğumun odasını ayırıcam
Çok geçmiş olsun durumun epey zor Allah biran önce evine çıkmayı nasip etsin daha da rahatlarsınız özel durumlarda engel çıkinca normal yani bu yaşadıkların
hzl123kk baska bos oda yok mu cocugu uyuttuktan sonra baska odaya gecseniz dus meselesine gelince siz evlisiniz yapicak bisey yok hiç utanma
Sutlucikolati var ama tam onların dip odası kapı ses yapıyor maalesef zaten bayramdan sonra çıkıcaz ama eşimle aramıza çok mesafe girdi inşallah bu alışkanlık haline gelmez
Siz yeni eve çıktıktan sonra rahatlarsınız alışkanlık haline geliceğini zannetmem
hzl123kk ayri eve çıktıktan sonra toparlarsiniz
Teşekkür ederim 🙂 umarım öyle olur