Aslan burcunun libidosu hakkında ne düşünüyorsunuz
ASLAN BURCU
Bekliyorum yanıtları
ozlemozdemir ben aslan burcuyum.
Genel olarak bayağı yüksek bazı dönemler düşüyor ama eski haline geldiğinde düşük olan zamanın acısını fazlasıyla çıkarıyor.
ozlemozdemir ben aslan burcuyum genel olarak yüksek bwzı zaman düşük oluyor ama yapınca o an geliyor ıstek
ozlemozdemir bende aslan burcuyum günde 2-3 kez yasamda doymam yani o kadar söyliyim aşırı istekliler sürekli ilgi isterler dokunulmak isterler yani ben öyleyim 😄 ama bi ara gelir canım hiç istemez mesela bir süre takılırım öyle sonra kaldığım yerden devam ederim
ozlemozdemir bide erkek için mi sordun bu soruyu kadın için mi senin burcun ne
ozlemozdemir ne oldusa sprail den sonra oldu tepetaklak bir durumdayım önceden bir heycan vardı sanki onu takinca hepsi puff
Terazi kadını hakkında ne düşünüyorsunuz kızlarım
ozlemozdemir ben tipik bir Aslan Burcuyu bütün özelliklerini taşırım libidosu hakkında ben fazlasıyla şehvetli biriyim ve genelde şehvetli olduklarını düşünüyorum 🤣keşke eşimde benim kadar şehvetli olsa oda tipik bir koç burcu 🙃🫠😐😐
hzrn1 bende spiral yok ama isteğim de hiç yok en son 2 hafta önce falan oldu sanırım o kadar unuttum
Bende aslan burcuyum cocuğum 18 aylık olana kadar yüksekti şimdi en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum yorgunluktan libido falan kalmadı smsmdm
ozlemozdemir ben aslan burcuyum ama yükselenim yemgec bazen tavan bazen çok sönük hep uclardayimanalyacagin .shsg
cananlcm hem erkek hem kadın için sordum ( ben teraziyim )
minikooo katılıyorum ahahahah
minikooo Terazi kadını olarak cevaplıyayım sekste kıyafetlere çok önem veririz eşini ya da partnerini kolayca etkisi altına alabilişr En çekici ve cinselliğe düşkün burçlardandır benceee
Ecemsss koç erkeği nasıl ki veya sizin eşiniz nasıl ki
mrvehl o anki libidoya bağlıı ya