Ella hapı hakkında birkaç sorum var. Kullanım süresi ve yan etkileri konusunda bilgi verebilir misiniz? Daha önce kullanan var mı?
Ella kullananlar cevap verebilir mi?
Nyaxiaa ella acil durum hapı korunmasız ilişkiden sonra en geç 120 saat (5 gün) içinde alınması gerekiyor ama ne kadar erken alınırsa o kadar etkili oluyo tabii mümkün olduğunca erken almak lazım
pregabalinn Yan etkisi var mı peki?? asıl merak ettiğim o aslında benim
Nyaxiaa yan etkileri kişiye göre değişebilir ama en duyduğum mide bulantısı ve adet gecikmesi ben bir kez kullandım sadece adetim birkaç gün gecikti
pregabalinn Kullandıktan sonra adet düzeni tamamen değişir mi yoksa kısa süreli mi etkiliyor sende nasıl oldu?
Nyaxiaa çoğu kişi için birkaç gün erken ya da geç olabiliyor ama uzun vadede adet düzenini bozma yapmadı bende kimsede de duymadım
pregabalinn Ay süper o zaman ben uzun vadede bozar diye korkuyordum ya ilacı aldım ama daha içmedim
Nyaxiaa ne kadar erken içersen o kadar iyi o yüzden hemen al derim
pregabalinn Evet evet içicem şimdi aldım zaten eczaneden elimde yani teşekkürler 🌸
Nyaxiaa Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Nyaxiaa 7 ay deri altı implant kullanmıştım baş ağrısı ve isteksizlik yapıyor diye ve kuruluk yapıyor diye çıkarttırdım ve çıkarttığım ay yani geçen ay ella kullanmak zorunda kaldım hemen 3.gününde🥹😁 ve adetim tam 15 gün geç geldi ben artık hamileyim falan sanıcaktım yani ilacı da 12 saat sonra içtim geç mi içtim falan dicektim tam😄 bakalım bu ay gününde olacak mıyım bence olurum gibi sadece ilk ay etkiliyor