asena_hatunn asla kendini suçlama aslaaa bak şuanda psikolojin normal olarak haraketli bu durumda insan kendini elbet sorgular ama asla kendinde suç arama, dediğim gibi o kafeste kuş olduğundan bu kadar rahattı şimdi uçacak o kuş kıymete bindi. Seni zor bir süreç bekliyor maalesef ama emin ol herşey geride kaldığında ne kadar güçlü olduğunun evladın için nasıl dimdik ayakta durduğunun farkına varacaksın.
Aile desteği yoksa bile emin ol o tarz insanların eline düşmektense kadın sığınma evini tercih ederim. Eşin kabul etsin etmesin deliller elimde olduğu sürece çekişmeli daha olsa boşardım. Happy kids’te kadın sığınma hakkında bilgi var arama kısmına yaz en azından biraz bilgi olur sana da, aldığın kararları doğru tart ve ona göre haraket et. Evden bir anda kaybolma sonradan maalesef karşı taraf bunu kendi lehine çeviriyor. Polis karakoluna git gidecek yerim yok kadın sığınma evine gitmek istiyorum de onlar zaten herşeyine yön verecektir.
Allah yardımcın olsun hiç kolay değil eşinin yuzsuzlugu ayrı sinir etti. Emin ol sen onu yakalamasaydın o bu kirli işlere devam edecekti. Aldatma sadece ten temasi ile olmaz. Sen öğrenmeseydin o bu şeylere devam edecekti ve asla sözde boşluğa düştüm lafını dolduramayacaktı. Bir gün iki gün değil olay 4 ay dile kolay. Bir insan bir bir günü 1 saatte bile doldurur düştüğü boşluğu ha tabi aldatma olarak değil.
Kindar bir insanım böyle birşey başıma gelse sabrederim toplarim herşeyimi kadın sığınmaya gideceksem gitmeden hemen önce tüm aileye tanıdığa delilleri gönderir ve hayatımdan herkesi çıkarırdım. Zaten kadın sığınma da telefon kullanmak yasak o istediği kadar boşanmak istemesin bu boklari yerken düşünecekti.