Eşimde 5 şubatta evlendik yani depremin olduğu gün ve biz deprem bölgesinde yaşıyorduk yani ilk gecemiz depreme denk geldi ne yazık ki ve çok korktuk. Bu burada kalsın değineceğim tekrardan bu kısma. Bir bebeğimiz oldu. Eşim ara ara erken boşalma sorunu yaşıyordu ve kafaya çok takıyordu ve çok da istekli değildi. Dün de çok güzel geçtiğini sandığım sevişme sonrasında konuştuk ve bana bende sorunlar olduğunu hissediyorum depremden beri bir isteksizlik ve erekte olamama var dedi. Daha önce neden söylemedin yoksa beni mi beğenmiyorsun dedim. Hayır işte benden soğuyacağını ve her şeyi üzerine alınacağını bildiğim için söylemek istemiyordum dedi. Ve bu durumu kafasına çok takıyor üzülüyor. Normalde güzel giden bir evliliğimiz var beni üzmez, kibar,ilgili bir beyefendidir. Sizce neden olur hanımlar bu durum, ya gerçekten depremden korktuğu için değil de beni beğenmediği içinse olabilir mi?
Kızlar lütfen bana akıl verin
Kimse yok mu🥺
suhaaa Hala kuruntu yapıyorsun kendine. Adam sana söylemiş alınma huyun var diye sana söylemedim üstüne alınma demiş. O gecenin psikolojik sonuçlarından biri olabilir. İlişki sırasında depreme yakalanmış olabilirsiniz, abdest almadan uyumuş olabilirsiniz, ölüm korkusu, deprem korkusu, herşey olabilir, psikolojik olarak etkilenmiş işte. genelde böyle şeylere hep doktora gitsin diyorlar iyi sonuç almış olanlar, doktora gitmeyi teklif edin
Teşekkür ederim kızlar buna ihtiyacım vardı🥲
Çok ılımlı yaklaşmış size karşı. Sizi hiç suçlandığını hissetmedim yazdığınızdan.
Psikoloji tüm vücudu fazlaca etkileyen bir faktör. Tamamen psikolojik diye düşündüm.
Ama tedavi ile atlatılabilir.