Kocam şehir dışında çıkmıştı bayadir da beraber olmuyoruz hamileyim ağrılarım oluyor diye doğuma az kaldı diye gecelik falan bakıyordum bazı fantazi gecelikler attım özledim giymeyi bunları falan diye hamileliğim boyunca toplamda 10 kere falan birlikte olmuşuzdur fazlası yok birini sipariş etmiş bile yokda şuan geliyor mesajla nasıl kudurturum fikir verin kızlar hadi gece geldiğinde güzel bir an olsun istiyorum

Kız kimse yok mu

biricik46 millet orucunu açınca kocalarına gittiler ama gündüzleri yanıyoruz haahahahah

biricik46 aşkım kaç haftalık hamilesin neden bu kadar az fikfik yapmışsın. Bende hamileyim gecelik falan giyemiyorum özledim giymeyi skdkdk

bossmom 34 haftalık hamileyim gebeligimin başında bir tartışma esnasında depik atıldı o zmn kanama başladı doktorum tehlikeli dedi sürekli ağrılarım oldu bel ağrısı çekiyorum baştan beri o yüzden yapmak istemedim

biricik46 33+3 haftalığım misyoner ve yan pozisyonu yapabiliyorum sadece hiç rahat değilim ya 🥹 sen kaç haftalıksın

biricik46 sende yokken hayıflanıyon adamla sevişcenn erken geldi diyon bırak işten erken gelsin sexte değil de :))

biricik46 31+3 doggyde cowgirl rahatım misyonerde de idare ediyorum ama biraz karnım geriliyor hafif kramplar giriyor

biricik46 en çekici açılardan tek açılımlık fotolar atarak 😂 ben mesajdan ziyade foto atarım

ozlemozdemir ona korkuyorum şu koşullarda ya fazlası korkutuyor 😂