Kızlar 8 yıldır evliyim kayinvalidemle oldum olası cok yildizim barismadi cok git gel yapmadigimiz icin de kayinvalidem kayinpederim gorumcem hep birlikte olmak istedigini biz bi aileyiz soylemlerini dile getirir gel zaman git zaman cok inisli cikisli zamanlarim oldu onlarla. Yakin zamanla bir eltim oldu babamin ölümünden sonra bana bir nasılsın demeyi çok gördüğü için konusmayi görüşmeyi kestim .Herseyi bir kenara birakmistim umursamiyordum fakat ramazanin ilk gunu gorumcem evde iftar daveti vermis butun aileyi cagirmis kendi tarafi eltim kaynim kayinvalidemler hepsi ve esinin tarafi derken bir tek bize haber vermedi ben de birinden duydum cok uzuldum kayinvalidemi aradim nasilsiniz ramazanin ilk gunu nasil gecti diye söylemedi benden sakladı iyi evde hazirda dondurulmus
Seyler vardi hemen yedik diye yalan konusuyor bir de ona da birsey demedim kapadim telefonu . 3 aylik hamileyim insan bir davet eder beni de gelirim gelmem davet etmemesi o kadar zoruma gitti ki herseye bosver dedikce insanin bir yerinde dokunuyor hic konusmak dahi gelmiyor icimden her ikisiyle de ve bilmiyorlar tabi bildigimi o yuzden vicdanlarininda rahat oldugunu dusunuyorlardir .
Kayınvalide görümce
sesilady bence bildiğini söyledi ve kırıldığını ciddi şekilde belirt bir süre de görüşme bn olsam böyle yaparım
sesilady ay çok sinir bozucu. Terbiyesizlik etmiş senden çok kardeşine ayıp etmiş hemde. Yani bende böyle ortamlarda bulunmaktan çok hoşlanmam ama bizim gitmeyeceğimizi bildikleri için davet etmek daha kolay nasıl olsa gelmezler diye davet ederler. Bizde gitmeyiz zaten 😅
Zamanı gelince söylersin ama eşinin söylemesi daha uygun olur annesine veya ablasına.
sesilady laf arasında ağzından kaçtı neden gelmedin iyi misin diye sordu diyeksin tâbi sen bilirsin ama bn fikrimi belirttim
sesilady
çağırsalarda gitmesek çağırmasalarda küssek misali 🙂