• +18
  • ORUÇ BOZULACAK😂🔥❤️‍🔥

Kızlar 2 gecedir sahuru yapıyoruz yatıyoruz eşim benden önce uykuya dalıyor sonra ben işlerimi halledip yatana kadar ezan okunuyor ben yatağa girince de eşim uyanıyor hoop bi bakıyorum öpmeye çalışıyor ezan okundu diyorum uyku halinde anlamıyor yine öpmeye çalışıyor dün oldu bu😂 sonra saati gösterdim inandı😂 daha sonra geri uyuyamadı eee benim de günümmüş sular seller akıyor gidiyor, burdasın dokunamıyorum çok saçma diyorum içimden😁 niyet etmedik bişey olurmu olmaz mı diyerek elleşip koklaşarak kendimizi tuta tuta en sonunda uyumaya karar verdik tabi ben 2 kez çamaşır değiştirdim ıslaklıktan msmsmdmdjd öğlen de uyandık şeytan bizle uğraşıyor iyi dayandık diyor 😁 bugün yine aynı şey olmasın diye akşamdan yaptık ama şimdi yine uyandım uyutmuyor bu şeytan sadece benle mi uğraşıyor yoksa sizler de orucunuzu bozmamak için zor duruyor musunuz çok komik ama üzücü başka zaman olsa bu kadar istek patlaması yaşamam yani 😂 Ramazan ben ve benim gibiler için daha da zor sksmdmmdmd

halenurrr0161 niyet etmedik diye düşünceniz yanlş sahura kalkmış olmanız bile niyet sayılır, bile isteye ıslaklık oluşacak şekilde eşinizde oynaşmak evet orucu bozmaz ama bizde orucunu sakaltlarsn derler, ramazanda mümkün mertebe sahur iftar arqsı nefsimizi uyandıracak şeyler yapmamaya çalışıyoruz tabiki öpüyoruz sarılıyoruz ama bu kadar, dikkat edin 61′in yükü ağırdır 😁

TombulHatun işte o anlık dürtülerle yapsak mı yapmasak mı derken googleye girdik sahur etmek de niyettir yazısını okuyunca bi uzaklaşmaya çalışma oldu ister istemez 😂 sonrasında tamamen dönüp uyumaya çalıştık bugün eşim yatak değiştirdi oğlumla uyuyorlar dmsldmdmkd birkaç dakika için 61 günümüzden olamazdık evet çok ağır nefis de baya zorluyor🥹