lolopoo yani size göre ateşli gelen şey bana göre nedense bi ürpertici geldi (şahsi fikrim) herkesin görüşüne de saygı duyarım lakin ortalıkta neler var neler ben kocama kendimden çok güvenirim amaaaa işte aması var. Bu işin… telefonu siber saldırıya uğrayabilir yada benim telefonumda olabilir. Bu telefon, telefon gasp edilebilir yada eşim veyahut ben sokakta bir yerde baygınlık gecirirsek birilerinin eline geçerse telefon ve galeriye bakarsa o insan yani bakma hakkı tabi ki yok ama insanlar dengesiz güven olmaz yada yadaaa çok sevebilirsiniz birbirinizi lakin insanoğluyuz ve hersey bizim için yaratılmış imtihan dünyasındayız varsayalımki eşinle zıt düştün senin için demiyorum bunu ben olabilirim bu kişi başkası olabilir yakın çevrem olabilir başına gelebilir yani herkesin bu olay eşinle boşanmak istedin çok büyük kavgalarla ve küfürler vs havada uçuştu eşinizi ayrılırken tanırsınız en iyi halini bunuda unutmayın aklına bir delilik gelip o videoları yayabilir bizim ülkemiz de erkeğe maalesef birşey olmuyor p*r** sitesine yüklense bu videolar altina gelecek yorumları az çok tahmin ediyorum ne güzel yapmışsın,helal olsun ,karıya bak vsvs gibi gibi o yüzden bu dünyada başıma herşey gelebilir tedbirini alıp kendimizden başka kimseye güvenmemeliyiz insan oğlu beşer şaşar Allah kimseyi şaşırtmasın inşallah eşinize güvenin ama bu konularda izin vermeyin kızlar hepinize söylüyorum..👋