burjuva ozlemozdemir aynı evin içinde heyecan kalmıyor hiç ya hele çocukta olunca insanın aklının ucundan geçmiyor seks
bittercikolataa ozlemozdemir sen bekar mısın? ben seni yeni evli sanmıştım, ooo ne güzel çocuksuz en güzel rahat rahat seks zamanların
burjuva Bekarken bende çok ateşliydim kocamın kokusu bile beni çıldırtıyordu şimdi de midem bulanıyor 🤣🤣🤣
burjuva ozlemozdemir aynı yaşta sayılırız ben erken evlendim ondan erken söndü heyecanımız herhalde iki de çocuk var bende
bittercikolataa ozlemozdemir yani bekarsın çocuğun yok rahat rahat yaparsın seksini demek istedim, çocuk olduktan sonra istediğin gibi sevişemiyorsun gece uyumalarını bekliyorsun illaki
bittercikolataa burjuva benimde 2çocuğum var akşama kadar çok yoruluyorum ama seksten de geri kalmıyorum🤭 çocuklar uyuyunca bulduğum fırsatı değerlendiriyorum
ozlemozdemir burjuva biz de şöyle anlaştık tabi ne kadar dayanırız bilmiyoruz haahaha ilk 1-2 yıl ilk yıl kesin çocuk yapmöıcaz
bittercikolataa burjuva ikisi de gündüz uyumuyor bari gece uyuyun dimi ama yok benim çocuklar uykuyu sevmiyor, büyük oğlan pek kalkmaz ama küçük oğlan illaki kalkıyor gece 1-2kez su içiyor sonra anne anne diye ağlıyor beni göremedi mi yıkıyor ortalığı