• Düzenlendi

Selam kızlar kaynanamgil yemeğe gelecekler iftara tatlım ve çorbam belli ama yanına ana yemek olarak ne yapayım bilmiyorum kıymam etım yok ama alabılırım tavuk da bu aralar çok yedık.
Çorbam mantı çorbası
Tatlımda hazır yufkadan burma tatlısı yapacağım

Güveç yap. Kalabalık misafir yemeğidir. Evde kalmış 1-2 patlıcan domates patates et arpacık soğan sarımsak kat karıştır al sana miss gibi yemek

minex
    Lahmacun ayran pevraz varda yanına turşu pevraz olabilir
    Arap tava pirinç pilavı cacık yada salata olabilir aynı şekilde ayran turşu vs
    Patlıcan kebabı pirinç pilavı
    Kuru dolma sarma
    Et sote pilav salata olabilir
    Saç tava olabilir
    Tavuk çok yedik demişsin ama bn yinede yazayım fikir olur
    Fırında tüm tavuk yanına salata cacık yada sulu yemek
    Tavuk sinitzel pilav salata içli köfte
    Biz marasliyix kaynanam tarafından kömbe derler büyük ekmek saçın da yapılır biz ondan çok yaparız misafir e genelde ama küçük tepsiler ile fırında da güzel oluyor
    Ispanaklı börek salata 5 katlı oluyor fırında yaparsak peynirli falan
    Karnıyarık olabilir
    Orman kebabı

minex ben geçen çağırdım bu menüyü yaptım gayet güzel ve doyurucu hepsi bide bereketli
      Saç tava
      Bulgur pilavı
      Kuru dolma
      Yayla çorbası
      Salata
      Tavuk patates fırınladım

Etipetito ya yemek yerken çok karıştırmıyorlar öyle herseyde yemıyolar saç tava falan, aklıma bunlar geldı nasıl sence
        İslim kebabı
        Mantı çorbası
        Pırınc pılavı
        Salata
        Humus
        Burma tatlısı

minex e ozaman yeterli canım daha ne olsun 😂 madem çok karışık yemiyorlar gayet yerinde menün :)

incinmissindedi evet hamileliğin son zamanlarındayim hem çok açım hemde çok yiyemiyorum az az sık sık yediğim için hep açım

ikranurr açım açım 😂her zaman açım ondan 😂😂🫢

Selam canım mantı çorbası ve burma tatlısı zaten efsane olmuş Ellerine sağlık şimdiden. Ana yemek için eğer kıyma veya et alacaksan şöyle güzel bir etli patates oturtma ya da kıymalı karnıyarık yapabilirsin Hem doyurucu olur hem de iftar sofrana çok yakışır.

incinmissindedi keşke tutabilsem ama maalesef iki hamileliğim de şansım a ramazanliga denk geldi havalar da güzel aslında güzel tutulur ama işte bebiş var