Ben fırına tavuk patates mantar
Mercimek çorbası
Salata
Puding yaptimmm
Bugünkü iftar menüleri neler kizlarr
fatmaaa123456 ben kızım tekiz sarma kuru doma istiyorum ama biseyler hep eksikk ne yicem bilmiyorum
Dolma,cacık tatlı
fatmaaa123456 bende fırında tyemeği tavuk patates soğan domates karışık yanına pirinç pilavı yaparım süs biberi turşusu var yanınada tatlı olarak tiramisu yaptım
fatmaaa123456
Bugün iftira davetliyiz. Yarın için de
Lebeniye çorbası
Kuru dolma
Salata
Düşünüyorum
fatmaaa123456 tarhana çorbası ıspanak garnitürlü şehriye pilavı
Mercimek çorbası
Tavuk patates
Bulgur pilavı
Salata
Canım aşırı revani istiyor 🫣
fatmaaa123456 mercımek çorbası ve karışık dolma yanınada salata turşu ayran
fatmaaa123456 mercimek çorbası
Tavuk
Pirinç pilavı
Salata
Tatlı olarak ta halka tatlı almış zalımın oğlu
Etipetito zalımın oğlu
🤣🤣
fatmaaa123456 şehriye çorbası, sulu köfte, bulgur pilavı yapmıştım
Bahtsizbedevi_ Dedim ki alma alırsan yerim bilerek gidip aldı geldi zayıflamamı engelliyor hep😂
Etipetito hahahahah kız düşman bile yapmaz kocanın yaptığını diyette olan birine ne diye tatlı alır getirirsin ama birazda sen sormuşsun aklına gibi geldi sen alma dediğin zaman inada gidip almış🤣🤣
Bahtsizbedevi_ istemiyor zayıflamamı ondan böyle yapıyor 😂 e benim irade de sıfır olunca olanlar oluyor 🥲
Etipetito hahahah çözmüş enişte bey seni kız çok kilolu değilsen uğraşma hem seni seven kiloluda sever zayıfta sever biz kadınlara kiloda yakışır zayıflıkta 🤣💅
Bahtsizbedevi_ Çok kilolu değilim aslında ama 70 üstünde olmak benim hoşuma gitmiyor
Etipetito Bende kilo almak istiyorum ya 1.70 boyum kilo 60 bi 65 68 arası olsam daha iyi oluck
fatmaaa123456 Ay kız delimisin bir insan neden kilo almak ister gayet iyisin bence😂
Bide nasıl alamıyorsunuz anlamıyorum almak çok çok kolay aslında 😂