Merhaba beyaz eşya alıcaz nasipse ev tuttuk bayramdan sonra geçeceğiz bulaşık ve çamaşır makinası hangi marka önerirsiniz Samsung duydum baya kaliteli geldi mağazada inceledim önerilerinizi bekliyorum
Beyaz eşya önerisi
hzl123kk ben Beko kullanıyorum 4 yıldır memnunum gayet
- Düzenlendi
hzl123kk
Beyaz eşya bana biraz şans işi geliyor. Ben arçelik kullanıyorum 5 sene olacak hepsinden de memnunum.
Samsung çevrenizde kullanan var mı ? Bide ankastre önerisi istiyorum o benim için çok önemli
hzl123kk Samsung çamaşır makinesi çok iyi benim annemde kvde Samsung kullanıyor çok memnunlar
Açıkçası 4 yıllık evliyiz ve Bosch marka derim susarım. Alman üretimi olmasına dikkat edin ama
Teşekkür ederim yorumlarınız için
- Düzenlendi
hzl123kk her şeyim samsung buzdolabım ve kurutma makinem hariç ben açıkçası bulaşık makinesinden memnun değilim aynı şekilde mikrodalgadan da. Çamaşır makinesi iyi çift kapaklı olandan var. Bulaşıkları sudan geçirip bütün pisliğini alsak bile kirli çıkarıyor. Bütün bakımlarını da yapıyorum tuzu tam parlatıcı tam makine temizliğini de yapıyorum 2 ayda bir, bulunduğum ilçede sular çok kireçli çünkü. Bosch daha iyi bulaşık makinesinde annemde var 6 programlı yıllardır(15 yıl olacak) tık demedi bakımını yapmamasına rağmen.