Merhaba beyaz eşya alıcaz nasipse ev tuttuk bayramdan sonra geçeceğiz bulaşık ve çamaşır makinası hangi marka önerirsiniz Samsung duydum baya kaliteli geldi mağazada inceledim önerilerinizi bekliyorum

hzl123kk ben Bosch kullanıyorum dolabımda 1,5 ay kirazın taze kaldığını bilirim. 8 yıldır kullanıyorum memnunum eşyalarımdan ama çamaşır makinesi eh işte

hzl123kk
    Beyaz eşya bana biraz şans işi geliyor. Ben arçelik kullanıyorum 5 sene olacak hepsinden de memnunum.

Samsung çevrenizde kullanan var mı ? Bide ankastre önerisi istiyorum o benim için çok önemli

hzl123kk Samsung çamaşır makinesi çok iyi benim annemde kvde Samsung kullanıyor çok memnunlar

Açıkçası 4 yıllık evliyiz ve Bosch marka derim susarım. Alman üretimi olmasına dikkat edin ama

Teşekkür ederim yorumlarınız için

hzl123kk ben vestfrost kullanıyorum memnunum vestelin bir diğer markası

hzl123kk 4 yıllık evliyim ve profilo markasına bi bak derim hepsi o marka ve aşırı memnun

hzl123kk her şeyim samsung buzdolabım ve kurutma makinem hariç ben açıkçası bulaşık makinesinden memnun değilim aynı şekilde mikrodalgadan da. Çamaşır makinesi iyi çift kapaklı olandan var. Bulaşıkları sudan geçirip bütün pisliğini alsak bile kirli çıkarıyor. Bütün bakımlarını da yapıyorum tuzu tam parlatıcı tam makine temizliğini de yapıyorum 2 ayda bir, bulunduğum ilçede sular çok kireçli çünkü. Bosch daha iyi bulaşık makinesinde annemde var 6 programlı yıllardır(15 yıl olacak) tık demedi bakımını yapmamasına rağmen.