yeeliiizzz asyarana benimde 4 gün gecikti bu ay, aynı şekilde korunmasız ilişki oldu bizimde. Geçen ayda 13 gün gecikme olmuştu normalde hep düzenli olurum hiç sekmezdi. 2 aydır böyle gecikme yaşıyorum
Bahtsizbedevi_ yeeliiizzz kuzum şubat ayından mart ayına geçişte oluyomuş böyle gecikme bende şubat ayında hiç olmadım martın 7.sinde oldum seninde oyüzden gecikmen olmuştur gebelik belirtilerin falan varsada bi erken gebelik testi yap
yeeliiizzz Bahtsizbedevi_ Sağol canım benim 🌸 nedir bu çektiğimiz stres yahu🤦🏻♀️yani hiç gebelik belirtim yok regl belirtiside yok 😅
Bahtsizbedevi_ yeeliiizzz aynen bende aynı dertten muzdaribim her ay gecikme stresiyle eşime zorla test aldırıyorum 🤣
seraydural98 Bahtsizbedevi_ ben geçen ayda yazmıştım 8 inde olmuştum şimdi yine gecikti test yapmam gerekiyor mi 6 gün oldu
Bahtsizbedevi_ seraydural98 aşkım gecikmenin olduysa erken gebelik testi yap varsa zaten silikte olsa çıkar ikinci çizgi
Bahtsizbedevi_ haya daha önce böyle gecikmenin olmuşmuydu adetin düzenlimi eğer düzenliyse ve gecikme olduysa bi test yap
Bahtsizbedevi_ haya 6 gün gecikmiş bi erken gebelik testi yap istersen elinde varsa yoksada pazartesi alıp yaparsın