İyi geceler kızlar 2,5 yaşındaki kızım bu aralar çok sık yemek yiyor yemek yediği halde 5 dakika sonra bile bazen yemek istiyor yarım ekmek yediği halde tekrardan yemek isteyebiliyor normalde çok yiyen bir bebek değil ve bu aralar çok tatlı yemek istiyor bu normal mi acaba bana mı anormal geliyor anlamadım kızlar sizin bebekleriniz de böyle mi kızından mı bir sorun var
2 buçuk yasindaki kızım çok sık yemek yiyo normal mi
mlksrdl kuru ekmek kabız yapar ama ben çok çektim ondan vermeyin kuru kuru
698_merve maşallah de bacım biz dua ediyoruz yemek yesin diye anormal geliyorsa sağlık ocağındaki takipli doktoruna sor bence anormal bişey yok ama
698_merve 2.5 yaşındaki bebeğin yarım ekmek yemesi normal değil, ekmey yerine meyve verin salatalık havuç verin, dikkat çekmeye çalışıyor olabilir sıkıldkça yemek istiyo olabilir, benim kızım 4 yaşında arada canı sıkıldığı zamanlar yarım saat geçmeden ben çok acıktm der, bu durum devam ederse bir kan tahlili yaptırmanız da fayda var
698_merve troitlerime bı baktırın derim
kizatasozu kız bende vermiyorum ki gidip zorla alıyo poşeti yirtiyo kopariyo dişleriyle
Cansu-yu bende yesin diye cok ugrastim bi ara sadece süt iciyodu bende sut vermedim yemege yonlendirdim simdide surekli yiyince acaba kan degerleri mi yukseldi diye suphe ettim yemesi iyi benim icin ama kilolu bi çocuk olsun istemem ben kucukken kiloluydum yasitlarindan farklı olmak cok kotu o yuzden normal kiloda olmasini istiyorum inşallah 😊
mlksrdl benim kizim da yemiyordu canım sut cok iciyodu sut vermedim bitti dedim onun yerine daha saglikli seylere yonlendirdim sutu de aksam yemeginden sonra vermeye basladim cok şükür simdilik iyi sende ekmegi saklayip istersen onun yerine yumurta teklif edebilirsin
Cansu-yu evet cok tatlı oluyo 😊kan sekeri falan mi yukseldi diye suphe ettim bi ara baktiririm icim rahat eder
TombulHatun vermeyince kıyamet koparıyor 😁ama dedigin gibi daha uygun seylere tesvik ederim😘
kizatasozu en iyisi kan tahlili yaptirmak icim de rahat eder en azindan 🤗 teşekkürler canım 😊
698_merve benm kızım ekmeğe makarna koyup yiyor 😂 nadir izin veririm bunu yapmasına benmki anlayacak yaşa geldi sağlıksız deyince anlıyor sen de bu daha tatlı daha güzel de yönlendir tamamen yasaklama ekmeği de az ver bi faydası yok boş kilo yapar
698_merve sonuçları haber et bari
mlksrdl biz ekmeği buzdolabında saklariz hep sende öyle yap hem çabuk bayatlamamış olur
kizatasozu kız ben dolaba koyunca unutuyorum ekmeği 😂😂
kizatasozu tm canım su aralar yogunum elim boşalınca gidicez inşallah 😊🌸
698_merve oyun yapıyor ya dur durak bilmiyor bu gün aynı şeyi yaşadık canı sıkılıyor geliyo bıdı bıdı bişeyler anlatıyor ne istiyorsun diyorum mama diyo su içiriyorum geçiyoruz içeri biraz sonra yine aynı uykusu geliyo diye emzigini mi istiyor diye verdim atıyo mama diyo bu gün üç kere meyve yedi 😄😄karnının tok olduğundan eminseniz dikkatini dağıtacak şeyler yapın az yemesi ne kadar sakıncalıysa çok yemesi de iyi degil benceee
mlksrdl o nasıl oluyo ya 😅😅