Kızlar aranızda sağlık anksiyetesi olan var mı? Yani hastalık hastası kendine teşhis koyan kolu ağrısa Google araştırması yapan, her sağlık sorununu kötüye çeken var mı varsa bunu aşabildiniz mi nasıl aştınız
Anksiyete & panik atak
peynirlimakarnaa Merhaba, bunu eşimde çok yaşıyoruz. Kendini aşırı dinliyor en ufacık bir ağrı hissetse öleceğim diyor 🤦🏻♀️ Başım ağrıyacak sanki diye dolanır ve zorla başını ağrıtır. Kolu ağrısa kalbim sıkışıyor der, ara sıra beli ağrır fıtık var kesin der. Grip nezle olsa kesin öleceğim der der der. 🤦🏻♀️ asla aşamadık, çok kızıyorum ama nafile
- Düzenlendi
peynirlimakarnaa benim peder öyle yaa 😅 tamam kendini dinlersin bı sorun varsa doktora gidersin ama kolum agrisa niye agriyo diye Google yede sormasın cnm mesela düşünürsün biyeremi çarptın sonuçta senin vücudun kafaya çok takarsan zaten agrimasa bile agriyomus gibi gelir sana pskolojikmen evde ben kolum agriyo ben kesin kanser olcam diye dolasirsan olursun vala ben kelimelerin enerjisine inanıyorum şahsen biseyi 40 kez söylersen olurmuş boşuna dememişler bunu. Kafaya takmamaya çalış başka şeyler düşün 😊
kizatasozu ben hamile kalmak istediğinde her ay kendimi hamile saniyodum tüm belirtiler vardı ama hamile değilmişim pskolojik olarak o duyguları hissetmiştim böyle düşün sende ortada bişey yokken var var dersen beynin sana varmış gibi ağrı gonderir
peynirlimakarnaa merhaba kuzum bunu ben ve eşimde yapıyoruz mesela eşimin bi yeri ağırsa beni arar googleden bak ne der veya benim bi yerim ağırsa hemen googleden bakarım neyin belirtisi falan diye ve halada öyleyim ben ve eşimde bi türlü aşamadık bu sorunu
Bahtsizbedevi_ of çok kötü yaa hele bu ara daha kötüyüm. yakın çevremde meme kanserine yeni yakalananlar hatta ölenler bile oldu, sürekli hergün evde elle muayenemi yapıp duruyorum artık ellemekten bastırmaktan acıyo yani, şimdi de sol karın boşluğumda bi sertlik hissettim karın boşluğu yani ne olabilir muhtemelen kemiğe denk geliyorum ama ben kitle teşhisi koydum ve gece uyumadııımm mesela offf çoook kötü benim acilen tedavi olmam lazım ama hep 1 ay sonra bırakıyorum
peynirlimakarnaa anladım canım inan bende senin gibiyim çok pimpirikliyim bu konularda
peynirlimakarnaa youtube da psikolog İzzet Güllü videoları izleyin psikoloji konusunda her derde deva ❤
peynirlimakarnaa bu ben aşamadım en sonunda psikiyatriye gittim ilac tedavisine başladım çünkü artık ileri boyuta doğru gidiyordu