kızlar dün adetin 5. günü spiral takıldı açıkçası 2 normal doğum yaptım hamd olsun kolay oldu korku hiç yaşamadım ama baştan beri bu spiral olayı ben hep gerdi takılırken de çok agrim oldu . kanama normal ama belim ve kasiklarim çok ağrıyor tuvalete otururken korkuyorum normalmi ne zamana kadar ağır kaldırmak vs yasak ? illaki çocuğu kucağına alıyorum , bu kadar ağrı sancı normalmi gecermi ya

varmı yakın zamanda taktranlar

Sinee_ ben normal dıye hatırlıyorum 1 2 gün bılemedın 1 hafta fazlası olursa tekrar görünür sunuz doktora

aselinannesi9398 umarım , tez vakitte geçer ara ara doğum ağrısı gibi ama sadece kasiklara şiddetli giriyor hiçte bilmediğim bir olay o yüzden evham

Sinee_ geçiyor en fazla 1 hafta sürüyor sonrasında ağrı fln kalmıyor bazıları cok abartıyor içerde hissediyorum fln diye ama ben hiç hissetmedim valla hala da hissetmiyorum ağrım fln da yok. Çok şükür

Sinee_ 1 hafta takıp et bakalım geçer dıye tahmın edıyorum geçmezse kontrole gıdersınız

hh56 evet bugün biraz daha iyiyim bende bariz hissetmiyorum ama psikolojik olarak var olduğunu bilmek bence öyle hissettiriyo

• hh56 bunu yanıtladı.

Sinee_ yok bak gör iki gün sonra aklına bile gelmicek ben bazen unutuyom bile

Sinee_ benimde yarın adetin 3. Günü ve yarın taktiricam umarım takılırken çok ağrım olmaz 2 normal dogum yapmama rağmen korkuyorum valla .d

hh56 ay valla ağrım oluyor halen ya hem belimde hem karnimda akintimda afedersiniz sümük yapılı kanla karışık

mrvehl valla ben korktum sıkıntı yaşadım bacım

Sinee_ bende de aynı oldu geçti şu an bı sıkıntım yok yine de çok bı ağrın fln olursa doktoruna git

Sinee_ bende bugün taktirdim akşama çok şükür geçti kramplar ağrılar ilk baş zorlandım ama şimdi iyiyim

Sinee_ ağrı yapar bazen bir ayı da bulur ama gever korkma

Sinee_ ya benimde böyle oldu akıntı falan da aynıydı sonra bacak aarama bişey batıyor gibi hissettim kontrolüm vardı bir ay sonra kaymış gittiğimde kontrole mutlaka gidin korunmadan da ilişkiye girmeyin

Sinee_ ağır kaldırma hep yasak özellikle adetliyken yoksa kayiyormus arkadaşın kardeşi öyle hamile kaldı

hh56 1 ay sonra çağırdı bakalm

• hh56 bunu yanıtladı.

basak23 evet zaten ekstra bir koruma olarak düşündüm bunu dikkat te ediyorum ama 2 yaş bebem var ev işi vs illaki az da olsa ağır kaldiriyoz

sedatadik ay dur yeni fibi oda bebeyi falan kucaklıyorum ya

Sinee_ evet yani ekstra bişey yapmadım sadece bebeğimi kaldırdım nasıl kaydı bilmiyorum