Kızlar ben yandım siz yanmayın. Bu siteden alışveriş yapmayın, yaptırmayın. İnsanlar kolay yoldan para kazanıyor. Anneleri dolandırarak!! O kadar moralim bozuk ki. Ben ne istedim onlar bana kirli bi kıyafet gönderdiler.
Etiketi bir tane seçiyor.Yine de gören baksın sizin için
- Düzenlendi
benim istediğim
Bana gelen. Tamam bunu da kullanırım da arkası kap kara
firdevskartal bunuda kullanırsında sonıçta bunu almamışsın pislikler dolandırıcı
- Düzenlendi
hayatsevinceguzell arkasındaki lekeler çıkarsa kullanırım bakalım. İnsanın morali bozuluyo ya 500tl para yani . Bayram için aldıydım
firdevskartal iletişime geçtın mı ne dıyorlar
hayatsevinceguzell geri dönüş yok
firdevskartal online sipariş çok fazla artık bunların bilinmesi gerekiyor Web sitesi veya shopier hesabı yoksa dm yoluyla asla ama asla alışveriş yapılmaz ikincisi sağ ust köşede 3 joktaya basınca bu hesap hakkında çıkıyor ordan da öğrenebilirsin gerçek hesap olduğunu bu hesap 8 işin değişikliği yapmış sence güvenilir uzun yıllar bu işi yapmış biri i defa ismini değiştirir mi
kukulii87 işte acı bir şekilde öğrendim. Bu son olur artık
firdevskartal net dolandırıcı. Maalesef faturasız işlem yaptınız bir de hiçbir şey ispat edemezsiniz de. Geçmiş olsun. Bu tarz hesaplar yurt dışından içerik çalıp o şekilde kandırıyor. 8 kez isim değişikliği yapmış bir sayfa. Daha dikkatli olun, instagram dan alışveriş yapmayın.