Merhaba kızlar kızım 19 martta 3 yaşında olacak rutin kontrolleri vardı bugün kan verdik fakat sonuçları gösteremedik yarına kaldı e nabızdan sonuçlara bakarken fark ettim bi kaç tanesi normal dışı gözüküyor bir tanesi de keratinin kinas referans aralığı 30-228 diyor bizimki 280 çıkmış internetten bakayım dedim kas ve kalple alakalı ciddi sorunlar karşıma çıktı bilen varsa yarın sonuçları gösterene kadar içimi rahatlatırsanız çok sevinirim🙏🏻
CK keratinin kinas
basak23 evet gösterdim kasın hareketine bağlı olarak gelişen bi durummuş kan alınırken kolunu oynatmış olması bile yükselmesi için yeterliymiş İnternette baktığım hastalıklar çok daha yüksek değerlerde geçerli oluyormuş korktuğum bişey çıkmadı çok şükür D vitamini eksik çıktı sadece Allaha şükür 🙏🏻 sorduğunuz için teşekkür ederim 🥰
banu22 benim kızım da 1 yaşıma girdi 1 hafta önce, pazartesi yaş kontrolünde rutin kan testi yapıldı bizimki de 380 çıkmış internetten bakıp bende çok korktum hemen doktora gittim sıra bile almadan atladım odaya🤦🏻♀️ sonuçlar dedim baktı normal güzel herşeyi dedi ama referans dışı çıkanlar yüksek olanlar var dedim tekrar baktı yok olması gereken o dedi e nabızda size göre yazıyor bu çocuğa göre normal dedi büyüme gelişme aşamasında henüz o yüzden önce yükselecek sonra düşecek normale bu değer de normal dedi bu şekilde anlattı ama ben yine anksiyetem yüzünden başka bir doktora da sordum o da normal dedi sonra burda post açmıştım bakabilirsin biri yazmış normal değil başka doktora göster yine tatmin olmayıp şimdi de başka doktora attım sonuçları cevap bekliyorum ama 2 doktor da normal dedi bizim 380 normalse sizinki de normaldır endişe etmeyin diyeceğim ama annelik işte 🤦🏻♀️
peynirlimakarnaa evet kesinlikle ve kas hastalıkları kalp hastalıkları bir sürü sonuç çıktı internette tabiki korktum doğal olarak.bende 2 doktora çıktım normal dedi kan alınırken kolunu oynatmış olması bile etki ediyormuş yükselmesine iyi çok şükür Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallahh 🙏🏻