letafet İtiraf etmem gerekirse eşimle birlikte de olsak mastürbasyonun verdiği zevki erkolar veremez açık ve net. Sizde benim gibi düşünüyor musunuz yoksa sadece ben mi böyleyim? Haydi tecrübelerimizi paylaşalım…😃
nesli123 letafet Alışkanlığın vermiş olduğu birşey olabilir klitoral orgazm sana bağlı senin kontrolunde oldugu icin oyle hissedebilirsin , biz vucudumuzu tanıyoruz daha nazik davranıyoruz ama bazen ilişkidede ıslanma olduysa orgazma ulaşabiliyosun
bittercikolataa letafet mastürbasyondaki orgazm ile ilişki esnasında yaşanan orgazm arasında resmen uçurum farkı var bana göre
firdevskartal letafet o kadar haklısın ki. Bu erkolar o kadar övünüyorlar ama tık yok. Kendi kendimi daha çok rahatlatıyorum
letafet firdevskartal o kadar sıkıldım ki bu durumdan 3. Kocayı alsam yine bişey farketmeyecek iyisi bizi bulmaz 😂
ayazz letafet bekarken banyoya girdiğimde hortumla tanzik şekilde vajinama tutarak boşalıyordum güzel de oluyordu🔥
gokyuzununsonesi dertetmempertederim sonunda bacım tatile gidip geldim vibratörün elinde :) hayırlı oldun güzel orgazmlarda kullan vibratörün girmekten parçalansın vajinan bollalmasın aminnn 😍🩲
kizatasozu letafet ben mast yapmayı baya azalttım coook nadir yapmama rağmen yaparken bişey olmuyo bosalamiyorum ucuna kadar gelsede sonu gelmiyooo 🤧
dertetmempertederim bambambam 😂😂 evet ama napiyim ben çok geç oluyorum beni bekleyene kadar da kıvılcım çıkar yani 😂 ondan ben de dedim alıyım ilişki içerisinde kullanıcam tabi tek başımayken de denerim bişiler😃