Kızlar göğüsümün altında sivilce gibi bişey çıkmış içtende bi şişlik var ve bunun ağrısı kol altımdan diraeğime kadar vuruyor mastis değil biliyorum da ne olabilir nedeni bu arada emziriyorum
Göğüs altında sivilce
Geçmiş olsun öncelikle süt kanalı tıkanması olabilir yada enfeksiyonda olabilir kol altına kadar giden bi ağrın varsa left düğümlerin etkilenmiş olabilir tabi bunları en iyi bi hekim anlayabilir uygun zamanda bi hastaneye git istersen geçmiş olsun tekrardan
- Düzenlendi
tazeann ihmal etme cnm bunu hemen doktora git dahada sisicek muhtemelen ve çok acicak sonra
kizatasozu ay Allah korusun etmicem canım teşekkür ederim 🤗
tazeann geçmiş olsun çiçeğim benimde koltuk altında çıkmıştı şişlik ve kızarıklıkta aile hekimine gittim baktı diş çürüğünden yada yakın zamanda ağır grip veya enfeksiyon geçirdiysen ondanda olabilir dedi antibiyotik verdi 1 hafta kullan dedi sabah akşam kullandım kullandıktan sonra geçti
Bide konudan bağımsız kızlar kasığımın alt kısmında kitle gibi bişey çıkmış yeni dün akşam farkettim ve yürürken ellediğim zaman ağrı yapıyo bu durumu yaşayan varmı ne olabilir sizce aramızda hemşire olan bana bilgi verebilirmi
Bahtsizbedevi_ teşekkür ederim canım 🤗 grip geçirmedim dilimde de çürük yok çok şükür bi çeşit enfeksiyon gibi geldi bana emziriyorum antibiyotik verirlermiki acaba
Bahtsizbedevi_ sana da geçmiş olsun canım bence sende durma git hastaneye
tazeann bende emziriyodum verirler canın tekrardan geçmiş olsun kuzum🥰🩷
tazeann randevu alacamda bunun için hangi bölüme almam gerekiyor bilgin varmı kuşum
Bahtsizbedevi_ iftardan sonra gidicem canım 😍
Bahtsizbedevi_ kadın doğuma alman gerekiyor bence kuzum
tazeann tamam aşkım alayım kadın doğuma randevu geçmezse
tazeann tamam kuzum haberdar et gidince
Bahtsizbedevi_ tmm canm ederim sende haberdar et beni😘
tazeann tamam kuzum😘
Bahtsizbedevi_
Geçmiş olsun kizlar nasılsıniz
perimasali802_ sağol aşkım iyiyim hem emziriyorum hemde sahursuz oruç tutuyorum uzanıyorum sen nasılsın napıyosun