Karşına çıkan herkese güvenme.
Bugün bu kadar kimseye güvenmiyorsam o zamanki hatalarımdan dolayıdır.
💬 Haydi bakalım hep beraber geçmişe gidiyoruz 💬
- Düzenlendi
Ben de yazayım o zaman🙃
Yurt dışına çıkmak için uğraş çalış tatlı kız. Sen her şeyin en iyisini hakediyorsun. Kendini keşfetme yolculuğuna başla…
Erkekler mi? Onlar birer aptal.. onlardan uzak dur..
ZRaporu sirf huzurun kacmasin diye sakin hic birseyi altdan alma gerekirse aac bas kavga et ama kendini asla ezdirme
Ve asla genclik atesi diyip salak gibi asik olup dunyanin etrafinda döndüğünü sanma
17 yaş aslında bir insanın hata yapmaya müsait olduğu bir yaştır. Ne reşit ne çocuk sayılırsın. Aklın 5 karış havadadır.. En çok hatayı da bu yaşta yaparsın💬
- Düzenlendi
ZRaporu ben de çoğu kişi gibi ders çalış derdim ama muhtemelen ben kendimi de dinlemezdim🙈 arkadaşların değil annen baban senin ailen kıymetini bil derdim.
ZRaporu ne olursa olsun üniye hazırlan
Sakın ama sakın o yaşta ne evlen nede bi sevgili yap git adam gibi okulunu oku üniye git hayatını yaşa kendini tanı insaları tanı her karşına çıkana sakııın inanma. Gez dolaş hayatının gençliğinin ailenin kıymetini bil. İlerde pişman olmayacağın hatalar yapma. Bir karar veriken sonuçlarını çok iyi düşün ve her zaman kendine güven , önce kendini sev dimdik ayakta dur 💪🏻
İleride kafana takacağın herşey ama herşey çok saçma ve seni üzmekten başka bir b.ka yaramayacak. Sadece kendi kalbini dinle kendine inan ve her duyguyu ölesiye yaşa. Bana eski günler lazım bir de şimdi ki aklım~ 😌
ZRaporu aklı başına topla salak derdim 🙄 oku da bi yerlere gel aptal şey derdim!
Ben de derdimki kendime daha cesur ve açık sözlü ol kendini iyi ifade et korkma
Bu kadar çok sevme derdim
ZRaporu asla büyük konuşma derdim hayal kur ama uçmadan ben hep okuyup öğretmen olma hayali kurardım çocukluğumdan beri ama 19 umda annemi kaybettim hayallerimi 20 de de yüzüğü taktım parmağıma 21 de çocuk 🤷 takdiri ilahi